Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Фінал шкільних ерудитів

    Тетяна Цимбал

   Упродовж 2015-2016 н.р. молоді інтелектуали нашого міста змагалися за звання найерудованішої команди в міському чемпіонаті з інтелектуальних ігор серед ко­манд ерудитів загальноосвітніх навчальних закладів.

    24 травня у фінальному етапі зма­гань взяли участь 4 найсильніші команди: БСШ №1, БЗШ №5, БСШ №12 та БНВО «Перша Білоцерків­ська гімназія».

    Слід відзначити, що команди-фіналісти за дев’ятимісячний мара­фон у рамках чемпіонату провели по 35 ігор, у яких знаходили відповіді майже на 1000 запитань та завдань різноманітної тематики.

     У фіналі використовувалася автор­ська гра «Веселковий млин», вона дає можливість показати не тільки командну гру, але й індивідуальні знання та ерудицію кожному чле­нові команди. Молоді інтелекту­али шукали відповіді на каверзні запитання в галузі історії, мисте­цтва, спорту, географії, літератури, техніки та загальнопізнавальної тематики. 

     Грамоту за І місце в особистому заліку отримала Ніколаєнко Вале­рія (БСШ №5), за ІІ місце – Алтухов Дмитро (БНВО «Перша Білоцерків­ська гімназія») і ІІІ місце Лук’янчук Денис (БЗШ №11).

    Цінними призами були нагоро­джені також найактивніші ерудити серед глядачів за правильні відпо­віді на запитання ведучого фіналу Михайла Обухівського. 

       Нагороди переможцям вручала директор Благодійного фонду Кос­тянтина Єфименка Олена Ткач. Уже традиційно фонд виступає спонсором міського чемпіонату інтелектуалів, підтримуючи обда­ровану молодь міста. У напруженій фінальній грі звання чемпіона 2016 року виборола команда ерудитів БНВО «Перша Білоцерківська гім­назія». Друге місце посіла команда БСШ №1, третє - БСШ №12, а фіналістом чемпіонату стала команда БЗШ №5.

Чемпіонат завершився. Але стрім­ко промайне літо - і найрозумніші юні білоцерківці знову сядуть за ігрові столи, щоб ще і ще раз до­вести: бути розумним - престижно!

ФОТОАЛЬБОМ. ФІНАЛ ШКІЛЬНИХ ЕРУДИТІВ

 

 

 

 


 

 

Поділитись з друзями: