Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Гості зі Шкарівки

 

Свята є свята: коли вони приходять, ми неодмінно чекаємо гостей. А коли наступають Рідзвяні свята, то й поготів. Так, клуб «Криниця життя» 16 січня приймав дорогих гостей зі Шкарівки - це творчий колектив «Водограй» (художній керівник – Геннадій Тупчій)!

Звучали старовинні колядки, щедрівки, жартівливі пісні, ліричні, патріотичні. Та скільки їх прозвучало за більш як 4 години спілкування, годі й рахувати!

Фольклорний ансамбль «Водограй» було створено в 1997 році, до його складу ввійшли працівники культури та мешканці села Шкарівка, залюблені в пісню. У репертуарі творчого колективу – українські народні й сучасні авторські пісні, інструментальні твори.

Ансабль «Водограй» залюбки бере участь у всіх районних заходах, концертах, конкурсах, фестивалях. Неодноразово виступав у місті Києві, Музеї просто неба села  Пирогово, на обласних святах до Дня сільського господарства та в районних центрах Київської області.

А цього січневого дня творчий колектив дарував години пісенної насолоди членам Академії пенсіонерів. Дуже щиро, хлібом-сіллю зустрічав  своїх гостей осередок «Криниця життя».

Як не радіти таким гостям? Веселим, завзятим, щирим, талановитим! Це, звичайно, про  вокальний ансамбль «Водограй»  із села Шкарівка! Вражень вистачить на весь рік! Дякуємо за дружбу!

У заключному слові від клубу «Криниця життя» також звучали віншувальні різдвяно-новорічні вітання. Треба додати одне: концентрація щирості людської в цей день і цьому місці просто зашкалювала!

Дякуємо всім, хто готував це незабутнє свято: Лариса Бондарчук, Лариса Хоменко,  Люсія Ковалінська, Ніна Редькіна, Ольга Руденко і всі-всі-всі! Ви - суперовий колектив!

Фотогалерея. Гості зі Шкарівки

 

 

Поділитись з друзями: