Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Ходить гарбуз по городу

   

Члени   клубу «Зарічани» Академії пенсіонерів - люди активні, легкі на підйом, ініціативні, завзяті й веселі. Тому вони швидко підхопили ідею  проведення свята осені й почали підготовку до заходу, який мав на меті об’єднати творчі зусилля пенсіонерів і працівників бібліотеки-філії № 4.

  Отож 28 вересня вхід до бібліотеки прикрасили Гарбуз і його господиня, вони гостинно зустрічали академістів, які посміхалися у відповідь.

 

Уже з дев’ятої ранку  ініціативна група взялася  лаштувати тематичну виставку, на ній були представлені композиції із фруктів і овочів, урожай яких збирають саме восени.

А тут вам  і ляльки з моркви та баклажанів, і коники з огірків, і гарбузи розмальовані… А скільки страв із осіннього урожаю приготували зарічанські господині: запіканки, млинці, деруни, гарбузова каша, вареники тощо. А які екзотичні овочі, вирощені на власних  присадибних ділянках, принесли учасники свята!

Упродовж двох годин заходу і наспівалися, і насміялися, і в конкурсах взяли участь. А коли вийшла красуня Осінь у горобиновому вінку, аби привітати присутніх, то шквал оплесків зірвався на подвір’ї, бо дійсно кожен розумів, що минає вже   осіння пора, зовсім скоро прийдуть свято Покрови, зима й морози.

Так, час плине швидко, тому радіти варто кожній хвилині! А це і є головний принцип життя в  клубі «Зарічани».

Не обійшлося на заході  й без  театрального дійства «Ходить гарбуз по городу» за участю самих академістів, воно  стало своєрідною  родзинкою свята. А потім усі присутні дружно співали улюблені пісні, розповідали кумедні історії, щиро радіючи  можливості поспілкуватися між собою.

 

Сердечна  подяка бібліотекарям філії № 4 Світлані Линник, Ірині Тупчій, Олені Буяненко за свято осені, за пережиті  емоції і незабутні враження.

 

 

Поділитись з друзями: