Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Хокейний підсумок сезону 2016 - 2017

Людмила Полях

У суботу, 27 травня, у приміщенні Торгово-промислової палати Білої Церкви відбулося урочисте закриття минулого сезону 2016-2017 в дитячо-юнацькій спортивній школі хокейного клубу «Білий Барс». На захід запросили відомих українських хокеїстів, гравців національної збірної команди України Андрія Міхнова, Сергія Бабинця та Микиту Буценка, а також гравця жіночої хокейної команди «Україночка» Юлію Добровольську.

Також із привітальними словами до юних спортсменів звернулися начальник відділу фізичної культури та спорту Білоцерківської міської ради Валентина Коросько, директор льодової арени «Білий Барс» В'ячеслав Веред та виконавчий директор Благодійного фонду Костянтина Єфименка Олена Ткач.

Захід розпочався вступним словом Костянтина Буценка, який переказав вітання від президента ХК «Білий Барс» Костянтина Єфименка та побажання успіхів, натхнення і, звичайно, нових яскравих перемог. А далі було  підбиття підсумків минулого сезону і нагородження кращих гравців команд різного віку. Перед цієї урочистою частиною заходу всі присутні мали змогу переглянути відео та пригадати найяскравіші моменти матчів дорослої команди «Білий Барс», яка брала участь у чемпіонаті Української хокейної ліги.

Також юним спортсменам представили талісман клубу «Білий Барс», щоправда він ще не має свого імені і юним хокеїстам та їх батькам запропонували вносити до осені свої пропозиції.

Отже, кращими гравцями та учасниками змагань за підсумками минулого сезону стали:

Руслан Бойко і Артем Грабовецький (2002-2003)

Ілля Байда, Юрій Смертенюк і Артем Іщенко (2005-2006).

Михайло Зінченко, Артем Ратушняк і Максим Сагатюк (2007-2008)

Також звання найціннішого гравця за підсумками сезону (MVP) в команді «Білий Барс-2005» отримав Владислав Бебешко.

Крім цього спеціальні призи за внесок у розвиток хокею і допомогу в організації роботи клубу отримали батьки юних хокеїстів - Олексій Кривенда і Наталя Мащенко.

Всім призерам були вручені пам'ятні призи та подарунки!

У заключній частині виступили почесні гості заходу. Зокрема, директор льодової арени «Білий Барс» В'ячеслав Веред зазначив, що цей сезон був дуже успішним і перемога, а команда Білий Барс (2005-2006 р.н.) стала чемпіоном України в своїй віковій групі, це якраз результат злагодженої роботи усіх: юних спортсменів, тренерів, батьків, та меценатів, які допомагають у розвитку цього  виду спорту. Начальник відділу фізичної культури та спорту Білоцерківської міської ради Валентина Коросько додала, що Біла Церква загалом дуже спортивне місце, адже цього року чотири команди з нашого міста стали чемпіонами України: дві волейбольні команди Київського обласного ліцею-інтернату фізичної культури та спорту, команду з волейболу ДЮСШ «Юність» та хокейна команду «Білий Барс» ДЮСШ «Зміна».

А виконавчий директор Благодійного фонду Костянтина Єфименка Олена Ткач побажала юним спортсменам і надалі здобувати перемоги, вчитися на поразках і ніколи не забувати, що виступаючи, спортсмени представляють свою державу – Україну, а також побажала гарного літнього відпочинку.

Фотоальбом. Хокейний підсумок созону 2016-2017 

 


 

 

 

Поділитись з друзями: