Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Клуб "Зарічанське джерело" відзначив День гумору

6 квітня академісти клубу «Зарічанське джерело» відзначили День гумору. Концерт провела координаторка клубу Ларіса Хоменко, а сценарій свята розробили усім разом.

У виконанні Тамари Кизим, Валентини Букало, Ольги Грищенко та Олександра Соломка лунали жартівливі пісні «Покохала діда», «Любив козак п’ять молодичок», «Стара баба, як холєра», «Ой, чорна я си чорна», «У неділю ранесенько», «Кури мої, кури, кури-шабатури». Деякі пісні супроводжувалися веселими мініатюрними сценками, у виконанні академістів.

Але який День гумору без гуморесок? Їх чудово прочитали Ольга Грищенко та Тамара Кизим.

До заходу запросили й членів клубу «Зарічани» Миколу Бичика та Анатолія Медвідя, адже обидва клуби - сусіди, всі живуть в одному мікрорайоні міста. Пан Анатолій потішив присутніх своїми власними жартівливими віршами, більшість з яких була, так би мовити, з перцем. А пан Микола захопив із собою баян і тішив присутніх музичним супроводом.

«Сміх продовжує життя», - з таким гаслом розпочали творчий захід зарічани. І дійсно, як би не було сумно в наш військовий час, але мусимо десь черпати сили для психологічної рівноваги. І як тут обійтися без дотепного слова, веселої пісні, які завжди були поміж українців?

Фотогалерея "Клуб "Зарічанське джерело" відзначив День гумору

 

Поділитись з друзями: