Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Конкурс юних художників

 

Пабло Пікасо стверджував: «Усі діти художники. Проблема в тому, щоб лишитися художником, коли станеш дорослим». Істину цих слів підтверджує вже увосьме Міський учнівський конкурс із образотворчого мистецтва ім. І.М.Сошенка. Із кожним роком учасників не меншає,  інтерес до нього тільки зростає.

 

26-27 березня у Білоцерківському колегіумі  відбулося чергове свято дитячої творчості,  метою якого є виявлення та підтримка художньо обдарованих дітей та юнацтва, збереження і розвиток кращих традицій українського мистецтва.

 

Організаторами конкурсу виступили Київська обласна організація Національної спілки  художників України, управління освіти і науки Білоцерківської міської ради, відділ культури  і туризму Білоцерківської міської ради, Білоцерківський колегіум та Академічна художня школа м. Білої Церкви. І вже так само, увосьме, партнером цього конкурсу виступає Благодійний фонд Костянтина Єфименка.

 

 Цьогорічний мистецький конкурс був об’єднаний темою «Ми хвалимось, що любимо тварин».

Усього в конкурсі взяв участь 181  учасник. Учні належали до різних вікових категорій та були представниками  всіх закладів освіти Білої Церкви. Також до конкурсу долучилися учні навчальних закладів міста  Києва  та села Потіївки Білоцерківського району.

У цьому році учні виконували конкурсні роботи в номінаціях:  «Рисунок», «Живопис», «Творча композиція», «Декоративно-вжиткове мистецтво».

 

 Мистецтво – це жива потреба кожної людини у творчості, пошук прекрасного в буденному, тому юні художники творили красу натхненно і пристрасно. Членам журі нелегко було визначити переможців, адже всі роботи були цікавими та оригінальними.

 

 27 березня  відбулася церемонія нагородження найкращих конкурсантів.

До привітань долучилися начальник управління освіти та науки міської ради Юрій Петрик та Тетяна Однорог, яка від імені Благодійного фонду Костянтина Єфименка щиро привітала переможців і учасників, побажавши традиційно тільки творчих успіхів.

 

Крім того, Тетяна Василівна запросила юних художників узяти участь у першому конкурсі-виставці дитячих малюнків на тему тисячолітньої історії рідного міста, який відбудеться 6 травня в нижньому храмі новозбудованої Свято-Георгіївської церкви на Замковій горі під патронатом Благодійного фонду Костянтина Єфименка. Бо ж тисячолітній ювілей Білої церкви не за горами

 

Фотогалерея. Конкурс юних художників

 

Поділитись з друзями: