Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Мальовнича Київщина

Майя Боженко

Київщина багата історією, традиціями, видатними особистостями, які прославили свій рідний край. Серед відомих людей є й уродженці Білоцерківщини, відомі далеко за її межами. Вивчення історії, культури, традицій та звичаїв нашого краю є важливою складовою патріотичного духу кожного українця.

 

Користувачі книгозбірні, учасники Академії «Золота осінь» завітали до бібліотеки №8 на поетичний зорепад «Моя прекрасна Київщина», який проходив у  рамках святкування 85-річного ювілею  Київської області.

 

Кожна людина з великою любов’ю і душевним трепетом згадує те місце, де вона народилася, де промайнуло її дитинство - дитинство з дивосвітом-казкою, з материнською ласкою у затишній батьківській оселі. То родинне вогнище, маленька батьківщина кожної людини. То її велике «Я», з якого починається людина, родина, батьківщина і вся наша велична й неповторна у світі Україна. В цей чарівний світ поетичними стежками повела присутніх  ведуча заходу Світлана Хмільова разом з учнями ЗОШ №4 Маргаритою Кириченко, Оленою Панченко, Світланою Возвишаєвою, Денисом Маліцьким , які майстерно декламували поетичні твори наших краян А.Кульчицького, В. Гутник, П.Розвозчика та інших.



 Особливий інтерес  присутніх  викликала розвідка Майї Боженко про особливі енергетичні та містичні місця Київщини. Визначні місця Київщини збирають під своїми крилами людей не тільки з України, а й з усього світу.

 

                                                                              

 

Поділитись з друзями: