Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Мають сміливість посміхатися

1 квітня клуб «Лада» провів свій черговий захід, на цей раз присвячений Дню сміху. На гостину до себе запросили ансамбль «Золота осінь», адже, як відомо, у дружньому колі завжди можна пожартувати, посміятися, підняти собі настрій. Такий сеанс сміхотерапії надзвичайно потрібен в наш час, адже кожен день українці переживають стрес через війну.

«У найскрутніші часи знайдіть в собі сміливість посміхатися» - під таким девізом пройшла творча зустріч академістів. Лунали гуморески та жартівливі пісні. А також усі присутні змогли побачити гумористичну сценку «В електричці» у виконанні Тетяни Марченко та Льодмили Апальонової. До речі, раніше цю сценку показували академісти клубу «Криниця життя» Ніна Редькіна та Ольга Тимошенко. Тож можна зрівняти майстерність виконання представниць двох клубів.
 
На початку зустрічі з вітальним словом до присутніх звернулася координатор клубу «Лада» Тетяна Марченко. А затим розсмішили гумором усіх глядачів академістки Євгенія Бедрата, Людмила Єгорова, Людмила Хоменко.
Жартівливі пісні прозвучали у виконанні академісток клубу «Лада» Тетяни Марченко, Галини Глобенко, Людмили Апальонової,  Наталії Мартинюк, а також представників клубу «Золота осінь» Валерія Юрчука, Любові Дащенко, Зої Марчук, Людмили Хоменко.
 
Підготувала сценарій заходу та провела його представниця клубу «Лада» Світлана Гудій.
 
Вшанували День гумору й в клубі «Промінь надії» (координатор – Ніна Старенькова). Творчу веселу зустріч академісти назвали «Смійтеся на здоров’я»! Гуморески Павла Глазового, співомовки Степана Руданського, вірші Омара Хаяма та Бориса Олійника читали академісти клубу Валерій Циплухін, Любов Сидоренко, Лариса Притула та Наталя Бондаренко. Не обійшлося без жартівливих пісень у виконанні ансамблю клубу «Промінь надії» та сольних номерів Володимира Карася. Тож і посміялися,  і чайку випили, привітавши весняних іменинників клубу.
 
«Життя людське - це подорож далека. Щоб не було в путі сутужно й сумно, насамперед, візьміть з собою гумор. Він - перша похідна від інтелекту!», - ось під таким гаслом провів День гумору клуб «Серпанок». Академісти співали веселих пісень: «Від Києва до Лубен», «Ой ти гарний Семене», «Ой там, на товчку» та інші. Також підготували на розсуд глядача жартівливу сценку з життя одеситів під назвою «У сімейного лікаря». Також декламували гуморески Володимира Дідівського, Павла Глазового, Степана Олійника та інших.
 
Хтось може зауважить, хіба можна сміятися, коли на фронті гинуть наші військові? А ми у відповідь запитаємо: чи допоможе нашим військовим важкий психологічний стан цивільних в тилу? Всі академісти регулярно допомагають армії: шиють білизну, подушки, купують носки, передають консервацію тощо. Для того, аби пережити війну треба бути міцним як на фронті, так і в тилу. Інакше можна зламатися психологічно. Тож щиро радіємо, що наші пенсіонери ліпше всіляких психологів знають, як краще тримати емоційний баланс.
 

Поділитись з друзями: