Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Пісенна криниця Анатолія Кульчицького

Тетяна Сулейманова

 

Анатолій Іванович Кульчицький є однією з найяскравіших особистостей, які своєю літературною діяльністю прославляють рідне місто далеко за його межами. Зовсім недавно прихильники творчості  поета-пісняра дізналися приємну новину – він став першим лауреатом літературно-мистецької премії імені відомого поета Миколи Сома.

Анатолій Іванович ніколи не сидить на місці: зранку до вечора у справах, поїздках, а ще зустрічі, зустрічі, зустрічі. Читачі  бібліотеки-філіалу №9 з великим задоволенням  відвідують творчі вечори музиканта і культуролога. Під час години роздумів «Стою на березі юності» Анатолій Кульчицький поділився з членами клубу «Сузір’я» розмаїттям приємних спогадів про спілкування з відомими українськими письменниками: Миколою Вінграновським, Борисом Олійником, Ліною Костенко, Павлом Ральченком, поетом-гумористом Павлом Глазовим і вже згадуваним Миколою Сомом.

Неперевершений оповідач, декламатор, виконавець власних пісень – Анатолій Іванович вкотре завоював серця своїх прихильників. Його світосприйняття життя з юнацьким запалом, бажання творити, радувати своїми піснями, повернули присутніх у роки своєї юності, такої незабутньої і бентежної.

 

Поділитись з друзями: