Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Пісні об`єднують людей

 

Незважаючи на канікули, члени Академії пенсіонерів продовжують зустрічатися з цікавими людьми. Одна така зустріч днями відбулася у бібліотеці-філії №10, куди завітав Олександр Зозуля, аби поспілкуватися з учасниками  клубу «Чарівна мить»…

          Ганна Нагорна: «Сьогодні, напевне, не знайдеться жодного білоцерківця, якого б не хвилювала доля Київського академічного обласного музично-драматичного театру ім. П.Саксаганського. Постійно піднімається це питання і серед членів клубу «Чарівна мить» Академії пенсіонерів, засідання яких проходять у приміщенні  бібліотеки-філіалу №10. Треба сказати, що академістів  із саксаганцями пов’язує тісна щира дружба: актори та вокалісти театру частенько приходять на гостину до книгозбірні, аби зустрітися зі своїми шанувальниками.

         Цієї зустрічі чекали вже давно… І скільки було радості, коли свій останній день відпустки перед відкриттям ювілейного 85-го театрального сезону вокаліст, володар премії «Браво» в номінації «Зірка року» Олександр Зозуля подарував нам! У камерній, невимушеній обстановці відбулася зустріч «Котилась ніжно тепла пісня…». Олександр розповів про себе, про захоплення музикою, про театральне життя, роботу над сольною програмою «Парус»… Член НСПУ Віктор Євтушенко поділився своїми враженнями від творчості обдарованого, талановитого вокаліста, лауреата міської молодіжної літературно-мистецької премії ім. М. Вінграновського і побажав розширити діапазон творчості.

…Як цілюща вода, звучали українські пісні, пісні з репертуару В.Висоцького, О.Шевчука та інших відомих виконавців. А випробувана часом  лірична пісня «Два кольори», якій випало довге життя і велике щастя стати народною, розправила свої крила й  полетіла далеко за межі бібліотеки, у кожну читацьку родину, адже кожен присутній пригадав «згорточок старого полотна і вишите життя на ньому». Браво!

         Олександр співав пісні, які ми давно знаємо і любимо. Співав душею, тому пісні єднали людей духовно,  даючи  кожному заряд енергії, добра й любові».

Поділитись з друзями: