Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Приємні канікулярні клопоти

 

У січні в клубах Академії пенсіонерів - канікули. А ми з координаторами зібралися на планування роботи наступного навчального періоду - з лютого до травня 2019 року.

Користуючись нагодою, привітали від Благодійного фонду Костянтина Єфименка наших координаторів із Новим роком та Різдвом Христовим. І, звичайно, подякували за їхню роботу й відданість справі.

 

Здоров'я вам, дорогі наші незамінні очільники клубів, натхнення, нових ідей, які разом будемо реалізувати, насолоджуючись танцювальними й пісенними композиціями.

У розпал січневих свят клуби «Золота осінь», «Криниця життя»,  «Зарічанське джерело», «Лада», «Сузір’я» Академії пенсіонерів завітали в гості до Благодійного фонду з традиційними різдвяними вертепами,  зі своїми колядками, привітаннями, віншуваннями.

Це так круто! Відчуваєш себе частинкою великої нації, великої культури, яка дійсно бере початок за високими горами далеких тисячоліть! І не стомлюється переходити  від покоління до покоління, передаватися з уст в уста! Бережімо свою пісню, своє слово рідне, свої традиції і звичаї!

 Гарні пісні, чудові вітання й віншування! ДЯКУЄМО! За щирість і подаровану радість! «Христос народився!» - «Славімо Його!»

 

 

Фотогалереї. Академічні колядки 2019.Приємні канікулярні клопоти.

 

 

 

 

Поділитись з друзями: