Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Романтичний Валентинів день

У День Святого Валентина, саме 14-го лютого, масив Леваневського став центром святкування для 5 клубів Академії пенсіонерів. На запрошення академістів клубу «Гармонія» люди поважного віку зібралися в гостинній актовій залі БЗШ № 20, щоб не залишатися  осторонь сучасного трендового свята – Дня всіх  закоханих.

Власними творчими силами підготували чудовий захід:  дивували новими піснями, театральними родзинками й улюбленими поезіями саме про любов… Між іншим, слова «кохання» і «любов» прозвучали на святі більше сотні разів!

Згадували академісти й незабутні моменти з власного життя, пов’язані з коханими чоловіками, чимало з яких уже відійшли в інший світ. Ці  love-story можна друкувати в підручниках про вірне  кохання та справжні людські стосунки. На жаль, науки такої не вивчають у відповідних навчальних  закладах. Може, тому й сьогоднішня молодь ставиться до кохання й шлюбу певною мірою по-споживацьки.

А у фіналі вийшли на сцену всі учасники заходу й дружним хоровим колективом виконали попурі з улюблених пісень про те ж таки кохання! Бо, дійсно, його багато не буває!!!

І артисти, і глядачі отримали неймовірне задоволення від спілкування та позитивних емоцій, що вирували впродовж усього свята.

Фотоальбом. Романтичний Валентинів день

 

Поділитись з друзями: