Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Саксаганці, браво!

Людмила Полях

 

Цьогоріч Київський обласний академічний музично-драматичний театр ім. Панаса Саксаганського провів десяту, ювілейну, церемонію вручення театральної премії «Браво!» Традиційно вона проходить під завершення театрального сезону в 16 номінаціях. Кожен артист для театру, звісно, найкращий, найпрофесійніший та найталановитіший!

 

Але ж традиційно в будь-якій професії прийнято відзначати кращих із кращих за їх невтомну працю, відданість своїй улюбленій справі, за їх здобутки й перемоги. Тож і цьогоріч театр за підтримки спонсорів, що небайдужі до театрального мистецтва та високо цінують творчі пошуки і надбання саксаганців, відзначили найкращу виставу та працівників театру.

Долучилися до цієї гарної традиції також завод «Трібо» та Благодійний фонд Костянтина Єфименка. Тетяна Однорог, яка представляла обидві організації, мала приємну нагоду вручити призи Ірині Стасенко за кращу жіночу роль другого плану у виставі «Клінічний випадок, або Скелет у шафі» та Сергію Литвиненку за кращу чоловічу роль другого плану у виставі «Кохання в стилі бароко».

 

«Я дуже рада, що маю таку нагоду привітати кращих акторів нашого улюбленого театру, адже з вами ми вже співпрацюємо багато років і ця співпраця переросла у справжню дружбу. Завдяки вашим старанням члени клубів Академії пенсіонерів у Білій Церкві мають змогу з користю відпочити, покращити настрій, отримати заряд позитивних емоцій. А колектив заводу «Трібо» вже навіть не уявляє святкування 8 Березня та Дня Валентина без ваших вистав. Тож наснаги вам у вашій такій потрібній багатьом шанувальникам Мельпомени праці, творчих здобутків, натхнення, міцного здоров’я і поменше труднощів», - сказала під час привітання Тетяна Однорог, голова профспілки ТОВ «Трібо» та заступник директора Благодійного фонду Костянтина Єфименка.

А відзначили цього разу таких акторів:

Краща жіноча роль – заслужена артистка України Людмила Мерва за роль Люсі Купер у виставі «Коли птахи відлітають».
Краща чоловіча роль – заслужений артист України Всеволод Шекіта за роль Девіда Мортімера у виставі «Клінічний випадок, або Скелет у шафі»
.
Краща жіноча роль другого плану – Ірина Стасенко за роль Джейн у виставі «Клінічний випадок, або Скелет у шафі»
.
Краща чоловіча роль другого плану – Сергій Литвиненко за роль Степана у виставі «Кохання в стилі бароко»
.
Краща чоловіча епізодична роль – Владислав Красіков за роль Леслі у виставі «Клінічний випадок, або Скелет у шафі»
.
Краща жіноча епізодична роль – Ніна Кравчук за роль Сари у виставі «Коли птахи відлітають»
.
Краще втілення казкового персонажа – Борис Пономаренко за роль Котика Мурчика у виставі «Академія Чарівників»
.
Кращий вокаліст року – Олександр Зозуля
.
Кращий артист балету – Наталія Тургенєва
.
Кращий артист оркестру – Микола Красавін
.
Приз глядацьких симпатій – Микола Головчак
.
Відкриття року – Микита Кондратюк
.
Краща вистава – «Клінічний випадок, або Скелет у шафі» (режисер-постановник – Артур Прокоп’єв)
.



Благодійний фонд Костянтина Єфименка вже вп’яте підтримує щорічну церемонію вручення театральної премії «Браво». І щоразу вона незабутня, душевна і разом із тим урочисто-піднесена! Бо наш театр – це, справді, осередок театральної культури і острівець натхнення для кожного,хто переступає його поріг. Дай, Боже, аби так було завжди!

 Фотоальбом. Саксаганці, браво!

 

Поділитись з друзями: