Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Щирий сміх продовжує життя

 

Лариса Хоменко

  

І знову свято, і знову літні люди клубу Академії пенсіонерів «Зарічани» зібрались у бібліотеці-філії №4. Цього дня потрібно було просто мати гарний настрій, веселитися, жартувати, розважатися й  радіти життю. Адже зібралися на гуморину «Щирий сміх продовжує життя».

Не зважаючи на свій поважний вік, члени клубу до заходу підготувалися ретельно. Бібліотекарі спільно з академістами розробили сценарій заходу. Було все: і жартівливі пісні, і сценки, і дотепні гуморески, й анекдоти, і смішні афоризми.

Учасники заходу -  Віктор Мельник, Олександр Соломко, Катерина Черненко -  уміло розіграли сценку про двох кумів. Лунали гуморески та анекдоти у виконанні Галини Дремлюги, Ольги Рибко, Тамари Коломієць. Анатолій Медвідь декламував власні гуморески. Ольга Грищенко та Олександр Соломко інсценізували жартівливу українську народну пісню «Ой там,  на товчку, на базарі…»

Пісня, веселий танок, дотепне слово – то живий голос далеких наших предків, то бездонна поетична душа українського народу, його минуле, сучасне й майбутнє. Безперечно, сміх дуже важливий, і ми в цьому переконані.

У народі кажуть: «Зі сміху люди бувають».  Ми, члени клубу «Зарічани»,  вдячні бібліотекарям, що нам допомогли користь сміху показати, щоб проблеми подолати, усмішкою вік подовжить і не сумувати.


 

Поділитись з друзями: