Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Театр - це не вчора, а завтра

 Тетяна Сулейманова

   Міжнародний день театру відзначається щорічно 27 березня. Це не просто професійне свято митців сцени, це свято мільйонів глядачів, для яких зустріч із театром, акторами є неповторним свідченням моралі й духовності, своєрідним дзеркалом, у якому відображуються характерні особливості життя всього суспільства й кожної людини зокрема.

    Напередодні свята на гостину до членів клубу «Сузір’я» Академії пенсіонерів до бібліотеки-філіалу №9 завітав актор Київського академічного обласного музично-драматичного театру імені Панаса Саксаганського Микола Головчак. Молодий, веселий, талановитий актор відразу завоював прихильність  глядачів. Члени клубу зацікавлено слухали розповідь артиста про його дитинство, навчання в театральному інституті, а також період становлення і творчого зростання у нашому театрі, де він неперевершено зіграв ролі у виставах «Сто тисяч», «Занадто одружений таксист», «Пошилися в дурні», «Скупий», «Поминальна молитва», «Баба Пріся» та багато інших.

   «Театр – це не вчора,  а завтра», - ці слова  відомого режисера і актора Леся Курбаса підтверджують істину, що театральне мистецтво на віки, коли воно постійно оновлюється завдяки талановитим акторам, які несуть радість спілкування, дарують свято душі своїм глядачам.

 

Поділитись з друзями: