Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Умань і фонтани

 

Пащенко Наталія, членкиня клубу «Гармонія»

Ми, колектив клубу «Гармонія»,  чекали цієї події довго… І ось нарешті це трапилося. Ура! Ми їдемо! Задовго до часу виїзду зібралися академісти біля маркету  «Велмарт», жваво обговорюючи ситуацію. Ось прибули маршрутки - і вже їдемо. Прекрасні краєвиди по дорозі, виглядаємо у вікно -  очей не відвести! Яка ж краса у нас в Україні!

Наші співачки не вмовкали всю дорогу:  лунали пісні й було дуже весело. Ось і Умань - чудове місто!  Проїжджаємо повз старі красиві будівлі, прямуємо до знаменитої «Софіївки». Не раз бували тут, але неможливо надивитися на всю цю велич рукотворну, на цей витвір мистецтва та історичну цінність нашої неньки України.

Розбрелися, бо очі розбігаються,  і не знаємо, на що в першу чергу звертати увагу. Світлини на згадку -  одиночні, гуртом - настрій піднесений - і тут раптом дощ, та не просто дощ, а злива. Але це нам не завадило бути в хорошому дусі.

Після огляду парку ми перейшли до нашої другої мрії: побачити в Умані музичні фонтани. І ось почалося те, що словами не передати, це потрібно побачити на власні очі. Під звуки чудової музики з’являлися одна за одною казкові картинки. Всі захоплено спостерігали, чути вигуки «Браво» та «Вінниця відпочиває».

Упродовж години не відводили погляду від чудодійних забарвлень цього по-святковому красивого фонтану. Їдемо додому всі під враженням від побаченого, втомлені, але щасливі.  Сердечно вдячні панові Костянтину Єфименку і всім причетним до цього прекрасного заходу за надану можливість побувати в казці.

Фотоальбом. Літні мандрівки академістів

 

 

 

 

 

 

Поділитись з друзями: