Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Юні барси - чемпіони України!

Вихідними у Білій Церкві відбулися матчі  Фіналу чотирьох у Всеукраїнських змаганнях із хокею серед юнаків U12. Відповідно до регламенту змагань, у суботу були проведені півфінальні поєдинки, а в неділю розіграні комплекти нагород.

 

У стартовому матчі вихованці ДЮСШ «Сокіл-Київ», які посіли другу позицію в групі А перемогли хокеїстів харківської СДЮСШОР з рахунком 5:4.

Суперник «Сокола» по фіналу визначився у протистоянні переможця групи А «Білого Барсу» та другої команди групи Б «Кривбасу». Господарі турніру переважали суперника в багатьох компонентах гри і тому прогнозовано перемогли – 4:1. По дві шайби у ворота криворізької команди закинули Ілля Байда та Роман Іванов.

Фінальному протистоянню передував матч за третє місце. На першому етапі СДЮСШОР чотири рази дуже впевнено переграв «Кривбас» (6:1, 9:1, 8:3 та 6:1). Поєдинок за бронзу лише підтвердив перевагу підопічних Володимира Єршова. Хет-трик Данила Павленка та дубль Володимира Науменка допоміг харків’янам святкувати перемогу із рахунком 7:1, а також здобути бронзові нагороди чемпіонату.

Фінальний поєдинок пройшов за всіма законами жанру. Незважаючи на чотири перемоги «Сокола »на першому етапі, «Білий Барс» перегравав його  у важкій боротьбі. Матч за золоті нагороди теж дався підопічним Євгена Степанова непросто. Хоча розпочалося все для «барсів» дуже добре. Олександр Алльонов та Ілля Байда двічі змусили капітулювати голкіпера киян Сергія Окунєва. Але надалі підопічні Олексія Зудіна зуміли вирівняти гру і декілька разів реально загрожували воротам Артура Гайворонського.

         В середині третього періоду киянам зусиллями Данила Вавіліна вдалося скоротити розрив у рахунку до мінімуму. Проте вже у наступній атаці Ігор Крук відновив перевагу своєї команди в дві шайби. До завершення матчу рахунок на табло так і не змінився. Із результатом 3:1 перемогу святкувала юніорська команда «Білий Барс»,  «Сокіл» завершив сезон на другій позиції, а трійку призерів замкнув харківський СДЮСШОР.

«Сьогодні команда Білий Барс (2005-2006 р.н.) стала чемпіоном України у своїй віковій групі  серед десяти команд. У фіналі, з рахунком 3:1 ми перемогли «Сокіл» (Київ). Чотири роки ми йшли до цієї перемоги. Щиро вітаю тренерський склад, батьків, вболівальників та наших чемпіонів! Ця перемога демонструє, що ДЮСШ «Білий Барс» (ДЮСШ «Зміна») - одна з найсильніших у країні. Вперед до нових перемог!", - такими словами привітав переможців Костянтин Єфименко - президент клубу ХК «Білий Барс», голова Благодійного фонду Костянтина Єфименка.



 

Підсумкова таблиця чемпіонату:

М

Команда

Місто

1

Білий Барс

Біла Церква

2

Сокіл

Київ

3

СДЮСШОР

Харків

4

Кривбас

Кривий Ріг

5

Крижинка

Київ

6

Гладіатори

Дніпро

7

ХТЗ

Харків

8

Патріот

Вінниця

9

Донбас

Дружківка

10

Калуський Легіон

Калуш

При підготовці новини використані матеріали з сайту Федерації хокею України та особистої сторінки в ФБ Костянтина Єфименка.

ФОТОАЛЬБОМ. Юні барси - чемпіони України! 

 

 

 

Поділитись з друзями: