Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

"Золотий фазан": територія відпочинку і натхнення!

Лариса Бондарчук

 

Ой як пощастило білоцерківським пенсіонерам, що вони мають такого чудового земляка і мецената, як Костянтин Єфименко!  Проект «Академія пенсіонерів» є унікальним не тільки на теренах міста, а й в усій Україні. Завдяки йому клуб «Криниця життя» відвідав чимало міст Київської області. У червні цього року ми побували в двох поїздках: у Буках і в зоопарку «Золотий фазан», що в селі Вишківське Ставищанського району.

 

Ми приїхали на базу відпочинку «Золотий фазан» ще вранці, а потім, трохи перепочивши на природі, залюбки відвідали відомий на всю область зоопарк.

 Нам пощастило побачити зблизька більше 30 видів різних  тварин – від шумних мавпочок до рідкісних кенгуру-альбіносів.

 На території бази відпочинку також розташований пташиний двір, де пощастило помилуватися сотнею представників родини  пернатих: папугами, лебедями, павичами, страусами тощо.

Та й узагалі, сумувати на базі «Золотий фазан» нам не довелося. Адже це цілісний комплекс різноманітних розваг для будь-якого віку, чим ми й скористалися. Уявіть собі, домашній зоопарк посеред природи, який до того ж є базою відпочинку із власним озером для риболовлі, еко-кафе та парком із живими атракціонами.

Спробуйте уявити собі паркову алею біля озера, яка тягнеться вздовж вольєрів із оленями, великою кількістю приматів і навіть унікальними видами кенгуру. Диво неймовірне! Ще є окрема загорода для птахів, яких тут дуже багато. А загалом, екскурсія тривала близько години й лише насамкінець ми зрозуміли, що персонал називає кожну тваринку на ім’я і ставиться до неї з великою любов’ю.

Потім ми замовили альтанку на 20 осіб, де смачно пообідали, а наш ансамбль заспівав свої улюблені пісні.

А згодом і клуб «Лада» виявив бажання відвідати ці унікальні для відпочинку місця Київщини.  І хоча на цей день випала дощова погода, вона не завадила насолодитися атмосферою позитиву, що панує на всій території бази відпочинку «Золотий фазан».

Спасибі і низький уклін Костянтину Єфименку за те, що ми, літні люди, маємо можливість так активно відпочивати й продовжувати собі життя!

 

 Фотоальбом. "Золотий фазан": територія відпочинку і натхнення!

   


 

 

 

 

 

Поділитись з друзями: