Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

55-річний ювілей бібліотеки

55-річний ювілей бібліотеки 

Відразу після Новорічних свят свій ювілейний день народження відзначила Білоцерківська бібліотека-філія № 3, що на Залізничному селищі.    

У мікрорайоні   це чи не єдиний культурно-освітній інформаційний заклад із багатогалузевим бібліотечним фондом. Книгозбірня дає змогу жителям Залізничного селища займатися самоосвітою, підвищувати професійний рівень знань, знайомитися з новинками художньої та галузевої літератури, користуватися послугами мережі Інтернет. Книжковий фонд бібліотеки налічує близько 30 тисяч книг та брошур. До послуг користувачів також біля 80 найменувань періодичних видань -  газет та журналів.

Багато гостей зібралося цього дня в читальному залі, багато гарних і теплих слів звучало на адресу працівників установи! Як годиться, не обійшлося без   подарунків – це ж день народження!

Вокальний ансамбль Академії пенсіонерів (клуб «Надія») порадував іменинників пісенними подарунками і щирими словами привітань з нагоди ювілею.

А представник Благодійного фонду Сергій Завадко разом із теплими привітаннями вручив бібліотеці  книги Євгена Чернецького «Браницькі» і фотоапарат, який так потрібен для роботи, адже заходів у бібліотеці проходить  чимало і про них хочеться розповісти всьому місту. Тож відтепер на сайті Централізованої бібліотечної системи завжди будуть свіжі фото із заходів, які проходитимуть у стінах бібліотеки-філії № 3. 

Білоцерківський благодійний фонд Костянтина Єфименка висловлює щиру подяку завідуючій Ксенії Гнуді та працівникам бібліотеки-філії № 3 за допомогу в організації роботи клубу «Надія» Академії пенсіонерів. Сподіваємося на  подальше розуміння та плідну співпрацю!

 

Поділитись з друзями: