Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Академісти привітали білоцерківців із 32-річницею незалежності України

 20 серпня клуби Академії пенсіонерів Благодійного фонду Костянтина Єфименка провели урочистий захід з нагоди 32-річниці з дня проголошення незалежності України. Концерт відбувся в парку культури та відпочинку ім. Т.Г. Шевченка.

Участь у заході взяли ансамблі «Гармонія», «Спадщина», «Золота осінь», «Криниця життя», «Чорнобривці», тріо «Горлиця» у складі Тетяни Марченко, Галини Глобенко та Людмили Апальонової, дует Зої Марчук та Марії Женжерухи. У сольному виконанні прозвучали пісні у виконанні Таскіри Максюти, Ольги Руденко, Людмили Апальонової та Володимира Карася.
 
 
Окрім того, академісти декламували вірші. Дуже ліричний, просякнутий любов’ю до України та душевним болем через війну був вірш представниці клубу «Водограй» Ганни Добровольської, який вона написала сама. Не менш щемливо прозвучали патріотичні вірші у виконанні Ольги Момотюк (клуб «Пролісок»), Ольги Грищенко (клуб «Зарічанське джерело»), Ольги Тимошенко (клуб «Криниця життя»), Тетяни Перехрестенко (клуб «Чарівна мить») та авторський вірш Марії Сударенкової (клуб «Гармонія»).
 
 
На розсуд слухачів академісти представили пісні про війну та про нашу неньку Україну! А розпочали виступ з хвилини мовчання, вшановуючи пам'ять цивільних та військових, чиї життя забрав російський окупант. Затим прозвучав Гімн України у виконанні ансамблів «Гармонія» та «Спадщина». І вже потім слухачі змогли насолодитися українськими піснями. На завершення ансамбль «Золота осінь» подарував пісню «Червона калина», яку разом з ними співали і всі бажаючі.
 
 
Захід провела Людмила Полях, директор Благодійного фонду Костянтина Єфименка, яка розповіла присутнім про ту колосальну волонтерську роботу, яку роблять люди золотого віку Академії пенсіонерів для допомоги військовим. А це і виступи ансамблів на вулицях нашого міста, де вони ставлять скриньки для збору коштів. Це й закупівля носків за ці гроші, пошиття спідньої білизни, плетіння маскувальних сіток, допомога територіальній обороні та пораненим військовим, які знаходяться у нас на лікуванні.
 
Щиро дякуємо всім, хто слухав наш концерт. Віримо, що наступного року день незалежності України будемо святкувати в мирний час!

Поділитись з друзями: