Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Академія пенсіонерів почалася із «Кайдашевої сім’ї»

   
     В ошатній залі, під гостинним дахом храму Мельпомени, у стінах Київського обласного академічного музично-драматичного театру ім. Саксаганського зібралися 20 жовтня люди, яких поет назвав би представниками срібно-золотого віку; люди - за плечима яких багаторічний трудовий стаж і колосальний життєвий досвід; люди, які віддали частинку себе нашому рідному місту й державі.

    Ініціюючи та беручи під власну опіку створення і в подальшому діяльність Академії пенсіонерів, Благодійний фонд Костянтина Єфименка в першу чергу прагне створити літнім людям комфортні умови для спілкування та проведення цікавого дозвілля.
 

     Виконавчий директор благодійного фонду О.Ткач, вітаючи присутніх із створенням Академії пенсіонерів, зачитала лист від голови фонду Костянтина Єфименка, який, зокрема, висловив найщиріші побажання учасникам нового проекту фонду:

- Нехай перший подарунок Благодійного фонду - сьогоднішня вистава «Кайдашева сім’я» - стане гарним початком співпраці з представниками новоствореної Академії пенсіонерів і залишить у серці кожного незабутні враження та неповторні емоції.

     Я щиро зичу вам здоров’я й наснаги, злагоди і благополуччя, сімейного затишку й оптимізму, поваги від людей та незламної віри в добро.
Проект «Академія пенсіонерів» передбачає організацію клубів для літніх людей за місцем проживання. На сьогодні вже створено п’ять таких центрів у приміщеннях філій міської бібліотечної системи. Планується, що після їх формування, кожен клуб отримає свою назву, яку оберуть і затвердять його постійні відвідувачі.

     Основні предмети, з яких читатимуться лекції, - медицина (здоров’я), політика, історія (краєзнавство), мистецтво, езотерика (астрологія, магія, нумерологія, фен-шуй), садівництво, релігія, кулінарія (здорове харчування), комп’ютерна грамотність (інформатика) тощо.
Формування тем лекцій і напрямків запропонованих предметів здійснюватиметься поступово, шляхом проведення анкетування та опитування учасників проекту «Академія пенсіонерів».

     Крім формату читання лекцій, можливі виїзди на природу, релігійні тури, відвідування музеїв, виставок, проведення майстер-класів у різних напрямках діяльності.
 

   
      Клуби створюються спеціально для людей літнього віку, пенсіонерів, ветеранів, інвалідів – жителів міста Білої Церкви, для обговорення наболілих питань, спілкування, приємного проведення вільного часу. 
Відвідування клубів безкоштовне.

      Учасники новоствореної Академії пенсіонерів з великим задоволенням переглянули виставу «Кайдашева сім’я» у виконанні артистів Київського обласного академічного музично-драматичного театру ім. Саксаганського, а також відвідали фуршет, організований Благодійним фондом Костянтина Єфименка.

 фотоальбом

 

Поділитись з друзями: