Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Анонс. Новий номер газети «Білоцерківці»

Анонс. Новий номер газети «Білоцерківці»

Наприкінці 2012-го року побачив світ черговий номер вісника Благодійного фонду Костянтина Єфименка «Білоцерківці», у якому найтепліші слова привітань та побажань здоров’я, щастя, благополуччя й незламної віри в добро адресує своїм землякам голова фонду Костянтин Олексійович Єфименко.

Постійних читачів  обов’язково зацікавить інтерв’ю із Костянтином Єфименком «Цього не можна зробити за рік, а ось за 25 – цілком реально», у ході якого голова фонду розмірковує над створенням стратегії розвитку Білої Церкви на 25 років.

Велику увагу в цьому номері акцентовано на відкритті Льодової арени, яке відбулося 7 грудня за участю поважних гостей та світових зірок фігурного катання. Відкриття пройшло феєрично й залишило незабутні спогади, отримавши від місцевих журналістів найвищу оцінку, адже вони назвали це дійство подією року 2012-го. Крім того, у № 6 (11) розписано графік роботи Льодової арени, розклад тренувань секцій із фігурного катання та хокею.

Цілий газетний розворот присвячений інформації про відкриття нових клубів Академії пенсіонерів, кількість яких на 30 грудня 2012 року становила 24 одиниці. Чимало вражень залишить  у вас перегляд колоритних світлин із фоторепортажу під назвою: «Життя в Академії пенсіонерів вирує!».

Є в номері матеріал про привітання муніципального народного хору «Від серця до серця», яким керує заслужений діяч мистецтв Володимир Клюєв, з нагоди вручення їм Всеукраїнської літературно-мистецької премії ім. Нечуя-Левицького. 

  Газета 

 

 

Поділитись з друзями: