Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Ансамбль "Промінь надії" дарує радісь людям від пісень

Ансамбль клубу «Промінь надії» Академії пенсіонерів Благодійного фонду Костянтина Єфименка повністю виправдовує свою назву. Академісти, попри змінені плани через атаку дронів на наше місто, не здаються і плекають як в собі надію, так і підтримують той промінчик надії на краще в душах оточуючих, виступаючи на вулицях нашого міста.

Українська пісня як ніколи наразі потрібна людям! Адже вона є нашим національним кодом. Пісня здавна звучала поміж людей і в радості, і в горі. Без пісень важко уявити український народ.

Тож 18 жовтня, теплої , сонячної осінньої днини, ансамбль виступив для жителів мікрорайону «Таращанський», порадувавши містян патріотичними та веселими народними піснями. Звучали також гуморески. Традиційно майже всі пісні супроводжувалися аматорською грою академістів Любові Мовчан, Марії Герасименко, Валерія Циплухіна, Надії Бураченко.

Координатор клубу Ніна Старенкова та художній керівник Ганна Сполович вміло організовують колектив, шукають новий репертуар, готуються оновити костюми. Адже війни коли-небуть та закінчуються. А життя триває. І не стане людського віку, щоб пережити всі катаклізми, вичікуючи на кращі часи. Треба жити сьогодні та зараз. Співати між повітряними тривогами, тим самим стверджуючи в своїх серцям надію на краще майбуття.

Окрім того, академісти у такий спосіб збирають пожертви від білоцерківців, на які потім купують носки і передають через волонтерів на фронт.

Фотогалерея "Ансамбль "Промінь надії" дарує людям радість від пісень

 

Поділитись з друзями: