Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Багряна осінь завітала у гості до клубу "Криниця життя"

21 листопада клуб «Криниця життя» провів чудовий концерт, присвячений осені та її благодатним дарам. Знаєте, на заході є таке свято – День подяки, воно символізує подяку Богові за врожай та допомогу у його вирощенні. Ось подібний до цього свята захід організували й академісти. Досхочу наспівалися пісень про осінь, літа і жіночу вроду, потішили глядачів осінніми приказками та прикметами, розвеселили гумористичними сценками та костюмованими міні-виставами. До академістів завітали її величність Осінь разом з Вереснем, Жовтнем і Листопадом, а за ними на сцену «викотилися» Гарбуз та Жовта диня, гарбузова господиня.  

Та перед тим, як розпочати будь який творчий вечір, клуб «Криниця життя» хвилиною мовчання вшановує пам'ять всіх загиблих військових та цивільних українців, життя яких забрала проклята війна з москалями. Також традиційно виконують Гімн України.

Чим же здивував на цей раз клуб «Криниця життя»? Звичайно, дуже гарні пісні пролунали у виконанні ансамблю клубу, художнім керівником якого є Ольга Руденко. Дуже щемливо, виразно і натхненно лунали вірші у виконанні Валентини Бадзюх, Олександри Крикун, Тамари Коломієць, Галини Тищенко, Ніни Лавренюк та Наталії Швень. Між іншим, пані Наталя і ще дві панянки з нею – нові учасники клубу, які здружилися з академістами на ґрунті спільної волонтерської допомоги фронту.

Багатий клуб талантами. Традиційно, Любов Федоріна порадувала своїми кулінарними шедеврами: колежанок пригощала желе з гарбуза та апельсину, шампанським із чорнобривців, а ще влаштувала така фотозону з різьблених овочів та фруктів, що всі хотіли сфотографуватися біля неї. Також академісти підготували фруктовий та овочевий стіл і навіть коровай був!

Приємно здивувала своїм творчим починанням координатор клубу Лариса Михайлівна Бондарчук, яка знайшла порадувала глядачів спільним виступом з Ольгою Руденко та Тамарою Коломієць. Чекаємо на продовження, пані Ларисо! Сольно презентувала пісню Антоніна Рибак, а тріо у складі Ольги Руденко, Ніни Лавренюк та Наталії Петришиної-Канішевської теж виконали гарну пісню.

А від виступу дуету талановитих комедійних актрис Ольги Півторак-Тимошенко та Ольги Руденко зі сценкою «Дві свашки» у залі розкотисто лунав  іскрометний сміх.

Ось так, у доброму дружньому колі, з гумором, піснями, віршами, театральними сценками і осіннім частуванням академісти клубу «Криниця життя» подякували Осені та Богові за врожай і чарівність багряної пори року.

Фотогалерея "Багряна осінь завітала у клуб "Криниця життя"

Поділитись з друзями: