Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

"Берегиня" в "Софіївці"

 

Емма  Вайман, член клубу «Берегиня»

 У житті пенсіонера досить лиха і біди… Де ж знайти  дорогу в щастя? Спробуй, друже, віднайди. Академіє кохана, спілка єдності, добра, кожна зустріч в твоїх стінах зігріває, звеселя.  Академіє рідненька! Радість серцю, а душа … в ній вирує спілкування, добрий настрій ожива…

Важко передати словами ту радість і море емоцій, які вирували на обличчях академістів клубу «Берегиня», коли червневої днини зібралися для поїздки до парку «Софіївка», що в Умані. Усі залишили свої нагальні проблеми вдома, бо ніщо не повинно відволікати в передчутті нових емоцій і вражень. Чудові  краєвиди за вікном екскурсійного автобуса та  ясне літнє сонечко були нашими супутниками під часи двогодинної мандрівки до нашої мети. В автобусі також було весело: хтось розповідав цікаві смішні історії, хтось співав жартівливі пісні. Отож час минув непомітно.

Коли приїхали на місце призначення, то нас там уже чекала миловидна досвідчена екскурсовод, яка дуже цікаво розповідала про історію парку. Усі з величезним задоволенням, не пропускаючи жодного слова, сприймали інформацію, а потім досить часто  ставили запитання стосовного того чи іншого повідомлення.

 Багата і дуже гарна рослинність парку, величезні квітучі галявини і штучні квітники інколи уповільнювали ходу відпочивальників. Величезні різнокольорові ділянки галявин, на яких пишно й гордовито красувалися розквітлі рожі, додавали щоразу позитиву до загальної палітри  гарного настрою. Особливе захоплення викликали в академістів високі різнобарвні водограї. Здавалося, зачаруванню нашому не буде кінця. Проходячи парком, милуючись побаченим, не забували ми й фотографувати пам’ятні місця парку.

За чудовими краєвидами і дуже змістовною розповіддю ми й не помітили, як скінчилася екскурсія. Додому люди поверталися після першої години ночі, але жоден із нас не звертав на це уваги. Позитив вирував, усі були одностайні: мандрівка вийшла незабутньою! Величезна подяка Благодійному фонду Костянтина Єфименка за змістовний відпочинок.

 

 Фотоальбом. "Берегиня" в "Софіївці"

Поділитись з друзями: