Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Березневий випуск вісника «Білоцерківці»

Березень 2013-го року ознаменувався неабиякою творчою активністю, виявленою членами усіх 32 клубів Академії пенсіонерів, тому й чимало матеріалів чергового номеру газети «Білоцерківці» присвячено саме діяльності багатьох клубів у різних мікрорайонах міста.
         Загальноакадемічний захід, що відбувся напередодні Міжнародного жіночого дня – 8 Березня, був прикрашений не лише різнобарв’ям весняних квітів і теплих чоловічих слів, а й феєрично-незабутнім виступом муніципального хору «Від серця до серця», яким керує заслужений працівник культури Володимир Клюєв. Про це розповідається вже на першій шпальті в матеріалі «Матерям, трудівницям і берегиням присвячується».
         Висвітленню насиченого життя в Академії пенсіонерів приділяється значна увага в цьому випуску газети, а саме таким темам, як уроки комп’ютерної грамотності в клубі «Вечірні зорі», відзначення Масляної та Шевченківських днів в осередках «Затишок» і «Серпанок», зустріч із Анатолієм Кульчицьким у клубах «Промінь надії» та «Криниця життя». Про цікаву розмову на тему кумедних пам’ятників, які дивують увесь світ, діляться на сторінках вісника «Білоцерківці» члени клубу «Сузір’я» й запрошують помандрувати з ними наступного разу в не менш захопливу подорож, адже ця тема практично невичерпна.
На стор. 3 цього випуску можна почерпнути інформацію про спільний проект управління освіти і науки Білоцерківської міської ради та Благодійного фонду Костянтина Єфименка «Єдність поколінь», відповідно до якого розроблено низку спільних заходів усіх загальноосвітніх навчальних закладів міста і Академії пенсіонерів, спрямованих на соціалізацію підлітків та ресоціалізацію літніх людей.
Вісник «Білоцерківці» висвітлює в цьому номері тему відзначення професійного свята працівників УЖКГ, а також розповідає про золоте весілля, що пройшло в Будинку культури УТОГ, про традиції занять з оздоровчої фізкультури та уроків, спрямованих на зміцнення власного здоров’я, що пропонує фітнес-клуб «Леді Фіт».

 

Поділитись з друзями: