Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Бібліотекарі є вірними друзями академістів

 30 вересня в Україні відзначили Всеукраїнський день бібліотек. У Білій Церкві книгозбірні діють в усіх куточках міста і з перших днів існування Академії пенсіонерів бібліотекарі стали нашими не просто партнерами у справі змістовного проведення вільного часу людьми поважного віку, а насправді добрими друзями.

Стільки разом проведено зустрічей, концертів, презентацій книжкових новинок, знайомств з письменниками, поетами та музикантами! Скільки нової інформації про історію України та наших видатних співвітчизників дізналися академісти саме з лекцій бібліотекарів. А скільки на базі читальних залів проведене свят: день іменинника, релігійні та державні свята, майстер-класи тощо. 

Академісти за ці 12 років діяльності клубів стали вірними читачами та відвідувачами білоцерківських книгозбірень. Вони доповнюють організовані бібліотекарями заходи своїми піснями, поезію, гуморесками. А з початком повномасштабного вторгнення на базі деяких бібліотек академісти спільно з працівниками займаються волонтерською роботою, допомагаючи ЗСУ.

Приказка каже: хто знайшов вірного друга, той  знайшов скарб. На щастя, бібліотекарі та академісти стали саме такими вірними друзями. А тому ті клуби, які проводять свої зустрічі в бібліотеках, з радістю привітали друзів-бібліотекарів з професійним святом!

 

Фотогалерея "Бібліотекарі - вірні друзі академістів"

Поділитись з друзями: