Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Будівельні майданчики – під контролем!

Будівельні майданчики – під контролем!

 

10 листопада Костянтин Єфименко – голова Благодійного фонду, перший заступник міністра інфраструктури України – відвідав  Льодовий стадіон, що будується в Білій Церкві на масиві Леваневського із травня 2012 року за державною програмою «Хокей України» і має відкритися у третій декаді листопада.

У зустрічі взяли участь заступник міського голови Геннадій Джегур, начальник відділу фізичної культури та спорту Валерій Матвієць, представники підрядних будівельних організацій.

 

Директор КЗ БМР «Льодовий стадіон» В’ячеслав Веред детально розповів про хід будівництва та особливості здачі об’єкта найближчим часом, взявши на замітку зауваження й пропозиції, що надійшли від Костянтина Єфименка.

 

Було прийнято рішення призначити відкриття стадіону на 23 листопада 2012 року, після чого тут тренуватиметься відома в Україні хокейна команда «Білий барс».

 

Наразі ведеться інтенсивна робота щодо набору хлопчиків молодшого шкільного віку до хокейної команди, у перспективі культивуватиметься такий вид спорту, як фігурне катання, а охочі до зимових видів спорту білоцерківці відтепер матимуть змогу кататися на ковзанах у визначений графіком роботи Льодового стадіону час.

Цього ж дня Костянтин Олексійович відвідав ще один будівельний майданчик – храм Георгій Побєдоносця на Замковій горі, де так само інтенсивно ведуться роботи по спорудженню церкви, але вже на кошти Благодійного фонду Костянтина Єфименка. Підрядна будівельна організація «МЖК-Буд» приступила до чергового етапу будівництва, адже підійшло до завершення зведення стін храму висотою понад 6 метрів. Планується до кінця літа наступного року закінчити повністю загальнобудівельні роботи, а з осені  приступити до облатування самого храму.

Отож наше місто, зокрема Замкову гору, невдовзі прикрасить  ще одна красива споруда – символ православ’я і незламної віри в добро. 

 

Поділитись з друзями: