Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

День добра

День добра

Третього  грудня вся прогресивна громадськість країни відзначила Міжнародний день інваліда. Це день, коли кожен небайдужий до долі ближнього може, підставивши, не вагаючись, плече допомоги, вкотре замислитися про те, що поряд є люди, які потребують уваги, турботи й розуміння їхньої життєвої ситуації. Не оминула ця подія і Білу Церкву, яка по праву називається містом Добра.

Так у понеділок, 3 грудня, у Спеціальній загальноосвітній школі № 19 силами учнів, педагогів і партнерів навчального закладу було  проведене незвичайне, але для школи традиційне  свято – День добра, запрошення на яке отримав і Благодійний фонд Костянтина Єфименка.

Директор школи Ольга Борисюк, щиро вітаючи всіх, хто завітав на гостину, особливі слова подяки адресувала Благодійному фонду, який другий навчальний рік поспіль допомагає закупити потрібний для занять фізкультурою спортивний інвентар, фінансово підтримує проведення спартакіади серед інвалідів, у якій традиційно беруть участь учні школи № 19. Та головне -  фонд  допоміг вирішити проблему із виконанням потрібних ремонтних робіт у спортивному залі школи, залучивши працівників ЖЕКу № 7 (начальник – Юрій Балас).

Вітальне слово тримала директор Благодійного фонду Олена Ткач, яка, в першу чергу, висловила щиросердну подяку особисто від Костянтина Єфименка усім працівникам закладу, які дбайливо, з любов’ю створюють щодня належні умови для навчання й розвитку дітей із особливими потребами. А учням Олена Дмитрівна  побажала здоров’я, гарного настрою й успіхів у навчанні.

Від Костянтина Олексійовича директору школи було вручено 2 тисячі гривень на придбання літньої спортивної форми для учасників спартакіади та інших спортивних змагань.

 

Поділитись з друзями: