Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

День добра, уваги і поваги

ДЕНЬ ДОБРА, УВАГИ І ПОВАГИ

У календарі  щорічних державних, релігійних, сімейних, корпоративних свят є день, який святом, у повному розумінні цього слова, і не назвеш. Це Міжнародний день інваліда. Скоріше за все, цей день особливий, бо саме цього дня ми  даруємо  увагу тим, хто її потребує і в інші 364 дні в році, - людям із особливими потребами або обмеженими можливостями.

1 грудня з нагоди Міжнародного дня інваліда представники Благодійного фонду Костянтина Єфименка були на гостині у підопічних та персоналу Білоцерківського психоневрологічного інтернату, в якому постійно проживають 216 хворих жінок – інвалідів І і ІІ групи.

Директор інтернату Оксана Загородня провела екскурсію по закладу, розповіла про особливості його роботи  та запросила на концерт, підготовлений жінками-інвалідами та працівниками закладу.

Художні номери вражали своєю щирістю, були колоритними і зворушливими.

Директор фонду Олена Ткач передала щиросердні вітання і побажання здоров’я, віри та надії від Костянтина Єфименка – голови Благодійного фонду, який подарував підопічним інтернату телевізор, щоб жінки могли насолоджуватися улюбленими серіалами та найкращими сучасними телевізійними програмами і ток-шоу.

 

Поділитись з друзями: