Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

День спринтера

   30 березня Дитячо-юнацький фізкультурно-спортивний клуб, що на Залізничному мікрорайоні, гостинно приймав учасників VIII відкритого чемпіонату міста Білої Церкви з плавання «День спринтера», присвяченого пам’яті заслуженого тренера Радянського Союзу і України Віктора Івановича Сітнікова, серед хлопчиків і дівчаток 2002 року народження та ветеранів плавання (категорія MASTERS). 
Організатори змагань: Відділ з питань фізичної культури та спорту Білоцерківської міської ради, Благодійний фонд Костянтина Єфименка, Білоцерківська міська громадська організація «Спортивно-оздоровчий плавальний клуб «Ламантин», Дитячо-юнацький фізкультурно-спортивний клуб управління освіти і науки Білоцерківської міської ради.
У змаганнях взяли участь вихованці ДЮСШ № 1, ДЮСШ № 2 та ДЮФСК загальною кількістю 101 дитина та 32 ветерани плавання.
Плавці змагалися у чотирьох видах програми: 50 м вільний стиль, 50 м брас, 50 м дельфін (батерфляй), 50 м на спині.
Нагородження переможців та призерів серед п'ятикласників провела заступник директора Благодійного фонду Костянтина Єфименка Тетяна Однорог. Переможці захоплено приймали в подарунок книги Євгена Чернецького "Браницькі" та інші пам'ятні призи.
Переможців та призерів серед ветеранів нагородив голова правління Білоцерківської міської громадської організації "Спортивно-оздоровчий плавальний клуб «Ламантин" Василь Морський та учень Віктора  Сітнікова Дмитро Слободянюк.
Заслужений тренер Радянського союзу  і України Віктор Сітніков розпочав свій спортивний шлях у м. Волгограді під керівництвом Заслуженого тренера  Росії Віктора Юдіна.
Першим серед плавців Волгограда виконав норматив Майстра спорту Радянського Союзу.
Із відзнакою закінчив загальноосвітню школу, потім із червоним дипломом Волгоградський інститут фізкультури  та спорту.
Входив до тренерської бригади збірної Радянського Союзу з плавання. Підготував Чемпіона Олімпіади-80, яка проходила у Москві, Юрія Прєсєкіна.
З 1975 р. Віктор Іванович - старший тренер із плавання СДЮШОР 14 СКА в м. Києві.
З 1980 р. - старший тренер із плавання Білоцерківської філії СДЮШОР 14 СКА (5 площадка).
З 1989 р. - старший тренер із плавання ДЮСШ № 2 м. Білої Церкви.
З 1995 р. - старший тренер із плавання ДЮФСК м. Білої Церкви.
З 1999 р. - тренер–викладач із плавання ДЮСШ № 1. м. Білої Церкви.
29 квітня 2004 р. перестало битися серце видатного тренера, але за час викладання у м. Білій Церкві В.І. Сітніков підготував багато достойних вихованців.
Ім'я Віктора Івановича Сітнікова занесене до Золотого фонду Білої Церкви.
 
 
 

 

Поділитись з друзями: