Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

День учителя у ветеранській організації

День учителя у ветеранській організації

Напередодні Дня учителя на запрошення Галини Іванівни Гашинської – очільниці громадської організації, що об’єднує педагогів-ветеранів (вони ж є  членами клубу «Водограй» Академії пенсіонерів), представники Благодійного фонду Костянтина Єфименка привітали людей, які багато років свого життя присвятили роботі з дітьми, з їхнім професійним святом.

Багато слів привітань лунало цього дня у затишній кімнаті, де традиційно проводять свої зібрання педагоги-пенсіонери. Чимало цікавих розповідей-спогадів про роки вчителювання почули всі присутні. А скільки поетичних рядків, присвячених невтомній вчительській професії, прозвучало з вуст гостей і винуватців свята! Скільки років свого життя віддали сіячі розумного, доброго, вічного підростаючим поколінням!

Найщиріші привітання від Костянтина Єфименка – голови Благодійного фонду – переказала Олена Ткач, побажавши педагогам здоров’я, радості, благополуччя і постійної уваги від колишніх учнів. Вручила пам’ятні подарунки, від душі подякувавши кожному за самовіддану працю на благо міста і держави, зазначивши, що вони і сьогодні належать до когорти активних і небайдужих співгромадян.

У свою чергу освітяни, які впродовж року відвідують клуб «Водограй» Академії пенсіонерів, що діє в приміщенні Центральної міської бібліотеки, не лише дякували Благодійному фонду за співпрацю, а й зізналися, що з нетерпінням чекають на святкування першої річниці діяльності свого рідного клубу. І ось ці поетичні рядки присвятили саме йому.

Вже не вірилось нам і не снилось,

Що в житті нашім буде розмай.

Та наразі усе тут змінилось:

Появився в нас клуб «Водограй».

 

Всі ми вдячні Єфименку Кості,

Що створив Академію-рай:

Запросив всіх стареньких у гості,

Заснував оцей клуб «Водограй».

 

Тепер є нам куди чепуриться,

Кожну середу знов поспішай,

Бо чекає нас всіх як годиться

І збирає наш клуб «Водограй».

 

А сьогодні вже перша річниця,

І радіє за нас весь наш край:

Хай зроста, процвіта й бадьориться,

Хай міцніє наш клуб «Водограй».

 

Всіх учасників щиро вітаєм,

Побажання найкращі приймай!

Нехай Бог нам усім помагає,

З днем народження, клуб «Водограй»!

 

 

Поділитись з друзями: