Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

День бібліотекаря

День бібліотекаря

 

30 вересня, у день Віри, Надії, Любові і матері їхньої Софії, українська громадськість відзначає професійне свято людей на перший погляд звичайного, але такого необхідного для суспільства фаху – бібліотекарів.

Напередодні свята, 26 вересня, в ошатній залі Київського обласного академічного музично-драматичного театру ім. П.Саксаганського зібралися працівники міської бібліотечної системи, аби провести урочисте зібрання з нагоди свого професійного свята.

Багато теплих слів було сказано на адресу бібліотекарів, які присвятили своє життя служінню читачам і книзі. Це люди, через руки яких щодня проходять сотні книг, люди, які плавають в океані книжкової мудрості без рятівного кола, люди, які щиро відкривають своїм читачам незвідані світи і таємниці Всесвіту.

Завітали цього дня до бібліотекарів Білої Церкви поважні гості: губернатор Київщини А.Присяжнюк, народний депутат України В.Чудновський, міський голова В.Савчук. Грамоти, подяки, цінні подарунки і грошові винагороди одержали представники всіх 12 бібліотек міста.

Не міг залишити поза увагою це свято і не привітати з ним своїх друзів Благодійний фонд Костянтина Єфименка. Щирі вітання від Костянтина Олексійовича і майже тисячі академістів-пенсіонерів переказала всім присутнім директор фонду Олена Ткач, побажавши бібліоберегиням успіхів у роботі й незгасного вогника віри і доброти в душі, подякувавши за плідну співпрацю у царині діяльності клубів Академії пенсіонерів, які активно працюють на базі п’ятьох бібліотек-філій міста.

Від Благодійного фонду Костянтина Єфименка було вручено 5 колективам бібліотек подяки, квіти  і премії.

 Фотоальбом 

 

Поділитись з друзями: