Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Десятилітня співпраця з "Феніксом"

 

Усі десять років діяльності на теренах Білої Церкви Благодійного фонду Костянтина Єфименка відзначаються тісною співпрацею із БМГО «Товариство інвалідів «Фенікс», який очолює увесь цей час Ніна Карпович. У травні 2020 року «Феніксу» виповнилося 30 років.

Це одна з небагатьох громадських організацій міста, яка має такий багаторічний літопис і може похвалитися своєю дієвістю, відкритістю, великою повагою до людей із особливими потребами, інтереси й права яких вона захищає не на словах, а на ділі. Бо ж у місті проживає близько 15 тисяч людей з інвалідністю.

Тому 3 грудня, у Міжнародний день людей з інвалідністю, у приміщенні Торгово-промислової палати зібралося правління БМГО "Товаристо інвалідів «Фенікс», аби в дуже тісному колі (у зв'язку з вимогами карантину!) відзначити ювілей, погортати щоденник своїх тридцятилітніх справ, згадати, нагородити, окреслити нові плани на майбутнє.

Спогади та плани феніксівців перемежовувалися творчити подарунками, які майстерно й щиросердечно виспівували учасники вокального ансамблю «Гармонія» однойменного клубу Академії пенсіонерів (худ.кер. Таскіра Максюта).

І, звичайно, було дуже приємно чути слова подяки від "Феніксу" на адресу Благодійного фонду Костянтина Єфименка. Згадано про численні зутрічі, екскурсії до парку «Олександрія», творчі загальноакадемічні заходи, адресні допомоги інвалідам. Зичимо ювілярам здоров'я, а в подальшому натхнення, наснаги в організації нових справ у царині відстоювання інтересів людей із особливими потребами. Віват, «Феніксе»!

Фотоальбом. Десятилітня співпраця з "Феніксом"

 

Поділитись з друзями: