Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Довгоочікувана зустріч

 

У  середині липня, тобто в розпал літніх канікул,  представники всіх 15 клубів Академії пенсіонерів, які наразі відвідують більше як 1200 осіб поважного віку,  провели довгоочікувану зустріч із Костянтином Єфименком - людиною, яка створила в Білій Церкві осередок спілкування для пенсіонерів, де 8 років поспіль кожна людина золотого віку може знайти для себе цікаве заняття, мандрувати, а головне - вивчати щось нове!

Костянтин Олексійович розповів про останні здобутки й перемоги підприємств «Трібо» і «Біофарма», про перспективи відкриття нового заводу із фракціонування крові в Білій Церкві, повідомив про останні досягнення Хокейного клубу «Білий Барс», президентом якого він є.

А  також з особливими емоціями сповістив про результати проекту «Допоможи народитися дитині»: у 16 подружніх пар уже народилося 19 дітей,  а майже кожна четверта пара стала батьками двійнят чи близнюків. Саме це зірвало нестримні оплески залу.

Крім того, Костянтин Єфименко сказав, що планує нові зустрічі за філіжанкою чаю в кожному з 15 клубів, починаючи з нового навчального сезону в Академії пенсіонерів, тобто з вересня.

Фотоальбом. Довгоочікувана зустріч

Поділитись з друзями: