Контакти

м. Біла Церква

вул. Ярослава Мудрого,

буд. 38/12,

3 поверх, кім. 15

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Два клуби – дві мадам

 У клубах «Журавка» і «Чарівна мить» уже склалася така традиція: всі загальні і святкові заходи проводити разом. Тож і перший етап конкурсу «Мадам Гармонія» став спільним святковим дійством. Щоправда,  кожен клуб обирав свою Мадам Гармонію.

Поважному журі, до якого залучили кураторів обох клубів Андрія Степуру (голова журі), Олександра Ореховського і бібліотекаря Олександру Зогородню, довелося судити відразу два клуби. Але активом клубів було все вдало організовано і продумано до найменших дрібниць, тому ніякої плутанини не було.

Посмішка не сходила з облич наших суддів, а в залі панувала доброзичлива зацікавленість присутніх і щира підтримка дружними аплодисментами всіх конкурсанток. Між учасницями велася напружена боротьба, особливо між  конкурсантками клубу «Журавка» Галиною Кузнєцовою, Ніною Яновою, Людмилою Коломієць. Сили були практично рівними. Інтрига зберігалася до останнього. 
Від клубу «Чарівна мить» змагалися координатор клубу Ірина Гуральник, Валентина Церковнюк, Любов Орел.
        З усіма конкурсними завданнями, а їх було чотири:
1. «Хобі»;
2. «Творчість»;
3. «Вишуканість»;
4. «Найкраща бабуся»
наші пані впоралися  і ще раз довели, що «академісти» - дуже талановиті люди! 
Вони співали, декламували, танцювали, «внуків бавили». Чого тільки варте було гадання циганки Галини Кузнєцової, артистизм Ніни Янової, дотепність Людмили Коломієць, змістовні філософські вірші Ірини Гуральник, душевна набожність Любові Орел, безпосередність Валентини Церковнюк! А які шедеври, створені власними руками, вони продемонстрували! 
Усі конкурсантки рішенням журі були «титуловані» і нагороджені відповідними грамотами:
клуб «Журавка»:          
Мадам Гармонія – Людмила Коломієць;
Мадам Творчість - Галина Кузнєцова;
Мадам Вишуканість – Ніна Янова;
клуб «Чарівна мить»:     
Мадам Гармонія – Ірина Гуральник;
Мадам Творчість - Валентина Церковнюк;
Мадам Вишуканість - Любов Орел.
Від Благодійного фонду всім учасницям вручили цінні подарунками. Ніхто з присутніх не залишився байдужим. Це було справжнє свято!  
 

 

Поділитись з друзями: