Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

«Дякуємо за небайдужість...»

«Дякуємо за небайдужість…»

 

Дошкільний начальний заклад «Перлинка», як і всі інші садочки міста, має  по-домашньому  затишне приміщення, прекрасний педагогічний колектив і більше 200 вихованців.

 Є в «Перлинці»   група компенсуючого типу «Зайчики», працівники й батьки якої звернулися до Благодійного фонду   з проханням покращити умови для здобуття якісної освіти дітям із особливостями психофізичного розвитку.

І ось у п’ятницю, 16 листопада, представники фонду передали дітям м’який куточок, ноутбук для проведення занять з дефектології, іграшки та розвивальні ігри.  Зустріч видалася бентежною, емоційною і незабутньою. Поки дітлахи знайомилися з новими іграшками, вихователі розповіли про традиції, які вже склалися в групі, про особливості роботи з такими вихованцями. А ті в свою чергу порадували гостей, запропонувавши музично-танцювальний номер у своєму виконанні.

Багато подячних слів звучало впродовж цієї зустрічі від завідуючої ДНЗ № 32 «Перлинка» Людмили Юрченко, вихователів Олени Однорог і Марії Семенюк, помічника вихователя Ніни Малишко на адресу Костянтина Єфименка, але залишилося в моїй пам’яті наступне: «Дякуємо за небайдужість…».  І подумалося, чи взагалі має право людина бути байдужою? Звичайно, ні!  Чому ж  тоді її, байдужості, так  багато навкруги? Але тішить, що  поряд із нами є людина, наш земляк і меценат, приклад якої варто наслідувати, прагнучи завжди підставити плече допомоги ближньому. 

 Фотоальбом

 

Поділитись з друзями: