Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Дякую за подаровану мить щастя

Людмила Замкова,

учитель ліцею

Справжній феномен народжується в Білій Церкві – звична істина про зв’язок поколінь стає такою реальною, відчутною, живою завдяки ініційованому Благодійним фондом Костянтина Єфименка проекту про співпрацю Академії пенсіонерів із загальноосвітніми закладами міста.

У рамках цього проекту вихованці Білоцерківського економіко-правового ліцею підготували для академістів клубу «Росинка», що діє на базі ліцею, казку «Новорічний колобок», святковий концерт до 8 Березня.

Наскільки потрібна така співпраця, можна відчути безпосередньо під час цих зворушливих зустрічей – це прочитується в очах пенсіонерів, наповнених слізьми від зворушення за увагу до них – із з боку місцевого депутата Андрія Тищенка, куратора  клубу «Росинка» і з боку педагогічного та учнівського колективу. У результаті цієї співпраці народжуються нові традиції, розробляються спільні плани на майбутнє. Академісти з великим задоволення відгукуються на пропозиції взяти участь у позаурочних ліцейськихзаходах.

 Так, 13 березня у ліцеї відбувся Шевченківський поетичний марафон, у якому взяла участь ветеран праці Людмила Іванівна Муляр. Треба було бачити, із яким захопленням слухали ліцеїсти поему «Тополя» (зауважимо, що твір немалий за обсягом!) у її майстерному виконанні. Ось вам живий приклад відповідальності, громадянської позиції і патріотизму.

Ніяково почувалися ті учасники марафону, кому все-таки доводилося заглядати в «Кобзар», щоб нагадати текс виконуваного твору.

А Людмила Іванівна з величезною увагою слухала виступи ліцеїстів, захоплювалася виконавською майстерністю багатьох із них, дякувала за увагу до людей поважного віку: «Я біля вас, діти, помолодшала. Пригадалися шкільні роки, Шевченківські вечори, у яких завжди брала активну участь. Дякую вам за подаровану мить щастя, за відчуття того, що душа людини ніколи не старіє!»

 

Поділитись з друзями: