Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

«Єдність поколінь»: молодість плюс мудрість

 Світлана Гребень,

координатор клубу «Любисток»

Члени клубу «Любисток» із радістю сприйняли інформацію про початок дії спільного проекту Благодійного фонду Костянтина Єфименка та управління освіти і науки Білоцерківської міської ради «Єдність поколінь».
10 квітня відбулося чергове засідання клубу. У затишному кабінеті зібралися люди, яких поет назвав би представниками срібно-золотого віку. Люди – за плечима яких багаторічний трудовий стаж та колосальний життєвий досвід. І їхні онуки … Як же не вистачає цього досвіду їм – представникам генерації ХХІ століття. Тому і прийшли послухати учні школи своїх мудрих бабусь.
Подарунком для членів клубу «Любисток» став виступ учнів –  учасників шкільного драматичного гуртка, які показали уривок із п’єси Олексія Коломійця «Фараони» (керівник - учитель української мови та літератури Ярослава Миколаївна Щур); та виступ членів бібліотечного активу, що читали гуморески, поетів – білоцерківців ( керівник - бібліотекар школи Ірина Миколаївна Співак).
Приємно було бачити на обличчях бабусь щирі посмішки. Подарунок учнів усім дуже сподобався.
А потім розпочали підготовку до найсвітлішого свята – Великодня!
Під керівництвом майстрині з бісероплетіння Галині Юріївні Різник обплітали бісером крашанки. Вибирали той колір, який припав до душі, планували, кому подарують власні вироби.

 

Поділитись з друзями: