Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Ермітаж на Заріччі

    17 квітня члени клубу «Джерело» Академії пенсіонерів разом із директором Білоцерківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 17 Борисом Володимировичем Грушником відвідали «Ермітаж на Заріччі», куди їх радо запросив колега по АП «Джерело», ветеран Великої Вітчизняної війни, учасник бойових дій Іван Васильович Чайка.
«Ермітаж на Заріччі» - це дітище самого Чайки І.В., яке він створив у власній садибі. В цьому, так би мовити, «домашньому виставковому центрі» представлені роботи, оформлені ліпним гіпсовим декором. Це мистецтво оформлення приміщень, картин виникло багато віків тому, ще в часи Стародавнього Єгипту та Стародавньої Греції і Риму, але не втратило своєї актуальності і в наші дні. Усі ліпні прикраси: оформлення інтер’єру, картин, меблів – це повністю ручна робота Івана Васильовича.
Ці роботи створюють особливий затишок і неповторну атмосферу «Ермітажу на Заріччі». Ветеран залюбки розповів своїм колегам по Академії про історію виникнення Ермітажу, про те, що його надихнуло на це, про свою творчу і кропітку працю над створенням власних шедеврів.
Члени клубу «Джерело» були дуже задоволені й вражені побаченим, а директор БЗШ № 17 Борис Володимирович навіть попросив Івана Васильовича дозволу відвідати «Ермітаж на Заріччі» й учням школи, щоб діти теж змогли долучитися до прекрасного.
 


 

 

Поділитись з друзями: