Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Фестиваль сильних духом

Людмила Полях

Благодійний фонд Костянтина Єфименка мав честь стати партнером мистецького фестивалю творчості «Відкриваємо творчі серця Білоцерківщини серед людей з інвалідністю – творчість без обмежень», який уперше  відбувся в Білій Церкві 29 листопада, напередодні  Міжнародного дня  людей з інвалідністю. 

  У ньому взяли участь діти, які проходять реабілітацію в центрі «Шанс», члени Білоцерківського міського товариства інвалідів «ФЕНІКС», члени ГО онкохворих жінок «Вікторія», зразковий хореографічний колектив «Колорит», учні БЗШ №5, вихованці дитячого будинку-інтернату. У фоє театру діяла виставка декоративно-прикладного мистецтва учасників заходу.

«Я дуже давно планувала провести такий фестиваль людей з інвалідністю. За допомогою театру Саксаганського, відділу культури та туризму БМР, наших депутатів БМР і багатьох спонсорів, це вдалося зробити. Чудово, що люди з обмеженими можливостями  відгукнулися. Тут є представники УТОГ, УТОС, афганці, чорнобильці, діти-інваліди.

Дуже багато заявок на виступ, навіть не змогли всіх включити в сценарій. Маємо надію, що місцева влада нас підтримає і такий фестиваль будемо проводити щорічно. Люди з обмеженими властивостями - сильні духом, ми обмежені здоров’ям, але не обмежені у  творчості», - зазначила Ніна Карпович, керівник Білоцерківського міського товариства інвалідів "ФЕНІКС" Київської обласної організації "Союз організацій інвалідів України".

Фотоальбом. Фестиваль сильних духом.

Поділитись з друзями: