Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Гордість колегіуму – 2013

 З метою прагнень дитини до самовдосконалення та реалізації власних сил і знань, педагогічний колектив Білоцерківського колегіуму на чолі з директором Скляровою Г.М. створюють належні умови для творчого зростання талановитих дітей: це участь у Всеукраїнському конкурі-захисті науково-дослідницьких робіт у системі малої академії наук, Всеукраїнських предметних олімпіадах, творчих конкурсах. Добре, коли досягнення колегіантів у таких заходах стимулюються ще й різноманітними стипендіями, преміями, грошовими винагородами.
    Правління Благодійного фонду Костянтина Єфименка вже 3 рік поспіль приймає рішення про встановлення іменної стипендії за особливі досягнення в навчанні найкращим учням. Це не тільки стимулює, спонукає до постійного самовдосконалення, а й дозволяє колегіантові усвідомити, що кошти, зароблені ним, - це результат його наполегливої праці.
Такими учнями у 2012-2013 н. р. у Білоцерківському колегіумі стали Бурилкін Леонід, Панченко Ольга та Пономаренко Анастасія. Це обдаровані, талановиті, творчі колегіанти, які досягли високих результатів, захищаючи честь не лише колегіуму, а й Білої Церкви та Київської області на Всеукраїнському рівні. Як вдалося їм досягти таких результатів, що підтримувало їх та давало сили? Про це ми запитали колегіантів.
Пономаренко Анастасія, колегіантка 21 групи, здобула ІІ місце на міському етапі учнівських олімпіад із російської мови та літератури, іспанської мови, географії, ІІІ місце з фізики, ІІІ місце на міському етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт у системі Малої академії наук з фізики, призер міських літературних конкурсів, призер Всеукраїнського українознавчого конкурсу «Сонячні пелюстки», активна учасниця багатьох Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів:
-         Намагаюся розвивати свої здібності різнобічно: займаюся спортом, пишу вірші, малюю, люблю читати… Мені завжди хотілося випробувати свої можливості, перевірити свої знання, знати, чого я варта. Білоцерківський колегіум надав мені таку можливість – перевірити себе. Досягти результатів, мабуть, допомогло бажання вчитися та прагнення самореалізації. Завжди собі говорила: «Якщо зараз не спробую, то потім пожалкую». Хоча, на мою думку, мені ще є до чого прагнути.
 
-         Що ви відчували, коли отримували нагороди?
Панченко Ольга, колегіантка 43 групи, здобула ІІ місце на міському, І місце на обласному етапах конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт в системі Малої академії наук, ІІІ місце у Всеукраїнському конкурсі «Інтел-еко», І місце на міському та ІІІ на обласному етапах учнівських олімпіад з екології, І місце на міському та ІІ на обласному етапах учнівських олімпіад із хімії, ІІІ місце на міському етапі з біології, переможець заочного туру Всеукраїнського турніру юних інтелектуалів «Знай українське», активна учасниця та призер багатьох Міжнародних та Всеукраїнських конкурсів:
-          Я відчула задоволення від перемоги над собою, відчула себе кращою, ніж у минулому році. Зрозуміла, що потрібно заявляти про себе, іти до поставленої мети, не боячись перешкод.
Я пишаюся тим, що ношу горде ім'я учениці Білоцерківського колегіуму. Саме цей навчальний заклад дає нам змогу зрозуміти, настільки важливими для людини є знання. Тут ми вчимося наполегливою працею підкорювати вершини науки. І я переконана, що це допоможе нам у подальшому досягати ще більших і вагоміших результатів. Ми, колегіанти, дуже вдячні усім педагогам колегіуму за ґрунтовні знання, за ту підтримку і турботу, які вони дають усім учням. Віват, Білоцерківський колегіум!
А ще дуже приємно, що талановитих дітей пам'ятають та підтримують небайдужі до майбутнього України люди.
Носити горде ім'я стипендіата Фонду Єфименка – це не тільки почесно, але і відповідально. І ми не підведемо Костянтина Олексійовича.
-         Що побажаєте колегіантам?
Бурилкін Леонід, колегіант 32 групи, виборов І місце на міському та ІІ на обласному етапах і став лауреатом Всеукраїнського етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт в системі Малої академії України, ІІІ місце на Всеукраїнському конкурсі «Людина-природа-виробництво-екологія», І місце на Всеукраїнській універсіаді, ІІІ місце на міському етапі учнівської олімпіади з екології, активний учасник багатьох Міжнародних та Всеукраїнських конкурсів:
-         Я хочу побажати всім колегіантам віри в себе, чіткої мети та наполегливості, розуміння та підтримки товаришів, однокласників.
Фонд Костянтина Єфименка завжди підтримує обдаровану, талановиту, допитливу молодь, яка є інтелектуальним майбутнім нашої країни. Адже найкращі інвестиції – це інвестиції в знання!
 
 
 
 
 
 

 

Поділитись з друзями: