Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Гордість колегіуму - 2017

Восьма щорічна церемонія нагородження «Гордість колегіуму» відбулася 19 травня в Будинку органної та камерної музики. У залі не було жодного вільного місця, хвилювання наповнювало кожен куточок приміщення. Усі з нетерпінням чекали на офіційне оголошення результатів загальноколегіального рейтингу! Хто ж цьогоріч буде на  акме-вершині наукового Олімпу одного з найкращих навчальних закладів міста?

Спочатку на сцену вийшли один за одним колегіанти, які ввійшли до бронзової, срібної та золотої десятки рейтингу. Їх привітала й нагородила директор Білоцерківського колегіуму Галина Склярова.

Номінацію «Кращий ерудит» мала честь оголосити Тетяна Однорог, заступник директора Благодійного фонду Костянтина Єфименка. Таких у закладі, як з’ясувалося, більше двадцяти учнів. Вони наполегливо працюють над собою, беруть участь у конкурсах і змаганнях. А це і досвіду життєвого додає, і рівень ерудованості підвищує.

Церемонію нагородження кращих із кращих учнів колегіуму провела директор Благодійного фонду Костянтина Єфименка Олена Ткач. У 2016-2017 н.р. такими в колегіумі стали Морська Лілія, учениця 31 групи, Нормировська Єлизавета, учениця 41 групи, і Кутульська Анастасія, учениця 21 групи.

Вручаючи іменні стипендії, Олена Дмитрівна зазначила, що, дивлячись на таких успішних учнів , як колегіанти, зловила себе на думці: коли зникають поступово кордони між Україною та ЄС, то очевидним стає факт, що не так нам потрібна Європа, як швидше європейцям потрібні ми, працьовиті, освічені, ґречні українці – носії традицій, багатовікової культури й історії, ерудовані, наполегливі, активні.

Із цікавістю дивилися на своїх старших друзів  учні 5-7 класів, які тільки вчаться бути колегіантами, опановують ази написання наукових робіт, створення мистецьких шедеврів тощо. Та в них ще все попереду. Вони будуть відзначені на наступних щорічних церемоніях нагородження «Гордість колегіуму»! 

Фотоальбом. Гордість колегіуму - 2017

 

Поділитись з друзями: