Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Хореографічний клас – до послуг юних фігуристів

 Хореографічний клас – до послуг юних фігуристів

 

Із відкриттям Льодової арени в Білій Церкві розпочала свою роботу спортивна школа «Білий Барс», де культивуються зимові види спорту  - хокей і фігурне катання.

Відділення хокею фінансово підтримує Благодійний фонд Костянтина Єфименка, адже не кожна білоцерківська сім’я може придбати своїй дитині хокейну форму, спорядження та воротарську амуніцію. Крім того, поки триває процес оформлення юридичного статусу спортивної школи, фонд узяв на себе зобов’язання щодо виплати заробітної плати тренерам.

А ось для  організації повноцінних занять із фігурного катання потрібна не тільки льодова арена й  ковзани, ще необхідно створити   хореографічний клас, де вихованці відточуватимуть  танцювальну майстерність та рухи, які будуть закріплювати на ковзанах.

На  звернення Костянтина Єфименка – голови фонду – до підприємців міста з проханням підтримати  спортивну школу «Білий Барс», відгукнулися Іван Петрович Шилов (КП «Білоцерківхлібопродукт») та Валерій Павлович Похитайло (ФОП «Похитайло В.П.»), які  виділили по 10 і 5 тисяч гривень відповідно. Саме на ці кошти й був обладнаний хореографічний клас для вихованців секції фігурного катання.

Шановні Іване Петровичу і Валерію Павловичу, прийміть щирі слова подяки від дітей та їхніх батьків за допомогу та створення належних умов для занять улюбленим видом спорту. Успіхів Вам і процвітання!

 

Поділитись з друзями: