Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Із ювілеєм, театре!

 

5 квітня 2019 року в театрі ім. П. К. Саксаганського відбулися урочистості з нагоди  85-річчя від дня заснування Комунального підприємства Київської обласної ради  «Київський академічний обласний музично-драматичний театр ім. П.К.Саксаганського». Запрошення взяти  участь у святкуванні ювілею нашого театру надійшло й до Благодійного фонду Костянтина Єфименка.

 

Тому представниці клубу «Криниця життя», керуючись думкою, що актори  театру завжди вітають усіх із професійними святами та  ювілеями, вирішили також піснею віншувати іменинників.

 

 «Добрий день вам,  люди, хай вам щастя завжди буде, щоб були ви всі здорові, і багаті, й гонорові» - так співали академісти, виявляючи свою повагу до улюбленого театру, якому виповнилося всього-на-всього 85!

 

За вагомий особистий внесок у розвиток  національної культури і театрального  мистецтва  Київської  області,  значні  творчі здобутки, високу професійну  майстерність  та з нагоди 85-річчя від дня заснування  Київського  академічного  обласного  музично-драматичного  театру  ім. П.К.Саксаганського    Благодійний фонд Костянтина Єфименка відзначив  подяками на грошовими преміями наступних працівників театру:

 

1. Кралєву Олену  Іванівну  – актора  драми, провідного майстра сцени;

2. Романицю  Оксану  Миколіївну  - завідувача трупи театру;

3. Дворецького  Владислава  Вікторовича  - режисера  театралізованих заходів;

4. Чанишеву  Ларису  Вікторівну - помічника режисера;

5.  Кулініча  Антона  Вячеславовича -  помічника  режисера;

6. Ріпенко Валентину  Іванівну - завідувача костюмерною театру

Фотогалерея. Із ювілєєм, театре!

 

Поділитись з друзями: