Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Клуб "Серпанок" відзначив 10-річний ювілей

26 січня у бібліотеці сімейного читання, що на Олександрійському бульварі, сьогодні було свято!

Клуб «Серпанок», яким нині керує невтомна ентузіастка, творча, багатогранна, непосидюча, завжди усміхнена Людмила Анатоліївна Плохотнюк, святкував своє 10-річчя!

Клуб підготувався до свого ювілею дуже ретельно. Зробили шикарний плакат, де розмістили фото з багатьох своїх зустрічей і поїздок. Погодьтеся, розглядати світлини та згадувати пережите, усім цікаво. Але цим не обмежилися. Бібліотекарі книгозбірні допомогли академістам подивитися відео з їхніми запальними конкурсами і танцями, які вони проводили ще перебуваючи у школі №16. Чого там тільки не придумували академісти! І польку, і танго, і фламенко танцювали. І одеські історії розповідали. А які були конкурси! Згадували й враження від екскурсій. Адже клуб встиг побачити багато музеїв та церков Київщини!

Звичайно, окрім спогадів були й виступи. Сольно порадувала своїми піснями Тетяна Полторацька, утрьох заспівали Наталя Тараненко, Любов Шевченко, Валентина Титарчук, вірші читали Тамара Кучеренко та Любов Шевченко. Ну і як же обійтися без коронного номеру «Серпанку» - одеського гумору?

Сценку «Мама і синок» розіграли Людмила Плохотнюк та координаторка клубу «Сузіря» Тетяна Сулейманова. Ви б чули регіт у залі!

Звичайно, як і годиться, до ювілярів завітали гості. Привітання прозвучали від першої координаторки клубу Раїси Рясової, яка до цих пір зберігає значок, посвідчення члена клубу, фоторамки, блокноти з емблемою клубу. Саме вона була тим першопроходцем, який згуртував людей поважного віку та допоміг відкрити приховані таланти. А раз людина зберігає в себе ці атрибути клубу, значить є що приємного згадати.

Також привітала винуватців свята завідувачка бібліотеки Катерина Волинець. До бібліотеки клуб переїхав після того, як стався спалах коронавірусу, а відтак до школи дорослим заборонили заходити. Звісно, вітання та солодкі подарунки отримав клуб також від директора Благодійного фонду Костянтина Єфименка Людмили Полях.

Варто зазначити, що під час повномасштабного вторгнення академісти клубу активно взялися допомагати армії. Шукали тканини для пошиття спідньої білизни, для плетіння сіток тощо. І цієї роботою займалися увесь 2022 рік. Не полишають цю справу вже в новому році.

Якби шановний читач зміг побачити на власні очі цей святковий захід, то переконався б, що девіз клубу «Хай кожному серцю як сонячну мрію дарує «Серпанок» добро і надію» сповна реалізовується в цьому дружному колективі.

Дуже хочеться сподіватися, що наступний ювілей клуб відзначить у більшому складі  та в мирній країні.

Многая літа, «Серпанку»!

Фотогалерея "Клуб "Серпанок" відзначив 10-річний ювілей"

Поділитись з друзями: