Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Клуб "Золота осінь" вшанував українські традиції

23 лютого в клубі «Золота осінь» відбулося святкування Дня рідної мови та Масниці. У залитій сонцем ошатній читальній залі бібліотеки на масиві Леваневського зібралися активні члени клубу, які не пропускають майже жодного академічного заходу. Цього разу академісти зібралися, аби послухати вірші та пісні у виконанні одноклубників.

Координатор клубу Майя Боженко розповіла про значення свята рідної мови, академісти Ніна Слободчикова, Валентина Ніколенко, Світлана Шкляр прочитали вірші про українську мову, ансамбль «Золота осінь» (художній керівник – Людмила Хоменко) виконав кілька пісень на цю тему.

Але одним святом не обмежилися. Адже нині триває Масниця чи Сирний тиждень, коли православні християни готуються до Великого посту і вже не їдять м’яса, але дозволяють собі вдосталь наїстися молочних продуктів. Ансамбль «Золота осінь» показав міні-сценку про те, як раніше святкували це свято і розказав, що таке Колодій. Звісно ж при цьому співочі академісти виконали кілька пісень про Масницю.

Також координатор клубу Майя Миколаївна і директор Благодійного фонду Костянтина Єфименка Людмила Полях привітали солодкими подарунками іменинників клубу, які відзначили свої уродини саме в лютому.

А на завершення свята академісти частували одне одного приготовлені їхніми дбайливими руками варенички, млинці з різними начинками, пироги, пончики, рогалики, печиво з чаєм.

Варто додати, що клуб поповнюється новими учасниками. А це значить, що заходи в ньому проходять цікаві, змістовні, веселі та дозволяють академістам отримати духовну насолоду від зустрічей.

Щиро дякуємо працівникам бібліотеки за допомогу літнім людям в таких зустрічах.

Фоторепортаж "Клуб "Золота осінь" вшанував українські традиції

Поділитись з друзями: