Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Клуби "Любисток" та "Зарічани" творчо зустріли пані Осінь

Всі пори року щедрі: весна прикрашає все зеленню, літо сонечка не шкодує, а осінь, напевно, найбагатша. Вона щедро пригощає нас стиглими плодами. З давніх-давен люди відмічали свято зібраного урожаю. 

Теплої осінньої днини працівники бібліотеки-філії №4 спільно з членами клубів «Зарічани» та «Любисток» підготували свято врожаю «Багатий жовтень дарами», а присвячене воно було головному овочу на нашому столі – картоплі.

Святково прибране подвір’я бібліотеки прикрашали гарбузи, різноманітні квіти, овочі та фрукти, які об’єдналися в чудові та цікаві композиції. Здивувала креативністю картопляна композиція «Весела сімейка». Особливе місце серед композицій посіла квіткова карта України з живих квітів.

Завідувачка філією Світлана Линник ознайомила учасників заходу з маловідомими історичними фактами про картоплю та зі стравами, які можна з неї приготувати. Присутні відповідали на питання вікторини «Що ви знаєте про картоплю?», згадували приказки та прислів’я про овоч, який вважають другим хлібом.

Не обійшлося й без щедрої чарівниці-осені, роль якої виконала членкиня клубу «Любисток» Людмила Макаренко, яка розважала присутніх загадками та жартівливими конкурсами.

А коли вийшла королева свята – Пані Картопля, роль якої виконала членкиня клубу «Зарічани» Оксана Сулима, аби привітати присутніх, то шквал оплесків зірвався на подвір’ї.

Член клубу «Зарічани» Олександр Маковій поділився секретами вирощування та лікувальними властивостями диво-бульби.

Під час зустрічі члени клубів декламували вірші про осінь, співали жартівливих пісень про картоплю. Працівники книгозбірні подякували присутнім за участь у проведенні свята і побажали добрих врожаїв та смачних страв. 

Олена Буяненко

Фотогалерея "Клуби "Любисток" та "Зарічани" творчо зустріли пані Осінь

Поділитись з друзями: