Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Клубне Новоріччя

 Прошуміли піснями й веселощами чергові новорічні свята - й  уже впевнено крокує  2020-ий рік, рік білого металевого Щура. У спогадах зринають найцікавіші моменти його зустрічі. Бо ж недаремно в народі кажуть: як зустрінеш новий рік, так його і проведеш! Члени Академії пенсіонерів також вирішили долю не випробовувати,  тому й провели Новоріччя так, як уміють тільки одноклубники й однодумці  (хоча вони й люди вже поважного віку!). Ялинки – були! Святий Миколай (подекуди Дід Мороз) і Снігуронька – були! Костюми – придумали, пошили, оздобили, відпрасували! Столи – накрито (ще з вечора напередодні корпоративну в кожному клубі шварилося, парилося, варилося, пеклося)! Які гарні конкурси придумано й утілено в життя! Навіть про подарунки не забули! Словом, зустріли Новий рік гідно, з дотриманням більшості традицій – як народних, давніх, так сучасних, нових! Настрій у всіх був відмінним, а те, що снігу не було, - компенсували веселощами, жартами, піснями, танцями, конкурсами, інсценізаціями!

Клуб «Любисток». На кілька годин поважні пані та статечні чоловіки перетворилися на пустотливу молодь, що зібралася на костюмовану вечірку. Ніхто не сидів у куточку. Усі залюбки брали участь у веселих конкурсах.

Клуби «Криниця життя» і «Зарічанське джерело». Обєднавши зусилля, представники цих двох клубів влаштували новорічне паті: програма – програмою, а особливо тут люблять танцювати. Тому кожен підтанцьовував, сидячи за столами, коли виступав клубний хореографічний ансамбль, а тоді й самі на славу дали лиха закаблукам.

Клуб «Гармонія». І «Ламбаду» станцювали, і кумедні життєві історії інсценізували, і пісні новорічні виконали. Та головне – наворожили собі тільки найкращі події в новому році.

Клуб «Серпанок».  У цьому клубі було прийняте святкове і дуже прогнозоване рішення: усі мають прийти на свято,  як на карнавал. Тому серпанківці творчо підійшли до проведення заходу – і всі без винятку вбралися в яскраві костюми. Жартували, танцювали, співали, флешмобили і, звичайно, згадували події року, що минув, та напланували всього нового у році 2020-му! Залишилося зреалізувати задумане!

 Клуб «Пролісок». Невеликим, але дружнім  колективчиком  зустрічали Новий рік членкині клубу «Пролісок». Говорили тости поетичні, аналізували свою роботу за 2019-ий і багато танцювали!

Клуб «Сузір’я». У клуба цього є багато друзів. Одна з них – Інна Кухаренко, яка радує академістів майстерною  грою на саксофоні. Прийшла мисткиня привітати «Сузір’я» зі святом, подарувати свою творчість і наснажити на майбутні звершення. Звичайно, не обійшлося без Діда Мороза і Снігурки, без гуморесок і співів.

Клуб «Лада». Членкині клубу зібралися, щоб відзначити не тільки Новий рік, а й 7-річчя з дня заснування улюбленого осередку людей поважного віку, та й про день іменинника  - традиційне свято, що має свою історію -  не забули.

Клуб «Зарічани».  А до зарічан не забув завітати на свято з гостинцями та подарунками не тільки Дід Мороз, а й куратор клубу Юрій Кошляк, якому завжди в цьому осередку дуже раді. Отож одні накривали  щедрий стіл, інші готували цікаву тематичну програму, а баяніст не припиняв грати, даруючи знайомі мелодії  улюблених  пісень, аби ці години справжнього свята були незабутніми.

Клуб «Мрія». А ось клуб «Мрія» вирішив підготувати справжнє свято Маланки та Василя з дотриманням усіх народних традицій. І їм це вдалося! Було весело, смачно, цікаво й незабутньо!

Дійсно, наспівалися, нажартувалися, насміялися. Словом, рік обіцяє бути успішним,  щедрим та веселим!

Фотоальбом. Клубне Новоріччя.

Поділитись з друзями: