Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Книгозбірня об'єднала співучі серця

 12 вересня цього року запам’ятається похмурою та прохолодною погодою. За вікнами кудись поспішали насуплені люди, рвучкий вітер та дрібний дощ змушували рухатися швидше. Але така картина була лише за шибками бібліотеки-філії №8, а в читальній залі книгозбірні, навпаки, панувала тепла і дружня атмосфера.

Адже сьогодні до клубу «Золота осінь» (координатор – Любов Жаркова) завітали з концертом, присвяченим Дню міста, ансамбль «Спадщина» (художній керівник - Ніна Левченко) клубу «Чарівна мить» (координатор - Ніна Янова). Не так давно ансамбль «Золота осінь» приїздив до бібліотеки-філії №10, щоб порадувати своїми піснями членів клубу «Чарівна мить». І от тепер гостинно зустрічали своїх творчих колег вже у своїй бібліотеці.

«Спадщина», якою вже багато років керує Ніна Яківна Левченко, не підвела. В їхньому професійному виконанні лунали українські народні пісні, гуморески, жартівливі пісні. Співали, як ансамблем, так і тріо, дуетами. А відтак заслужили щирі оплески глядацького залу. Після виступу обидва ансамблі зібралися в одній із зал бібліотеки, щоб разом зігрітися чаєм та смаколиками.

Такі зустрічі надзвичайно корисні для академістів. Адже, у такий спосіб вони можуть і себе людям показати, і на інших подивитися. Перейняти досвід один одного, поділитися секретами вокального мистецтва. І врешті-решт вийти зі свого дому, побути поміж людей, відволіктися від сумних новин сьогодення.

Щиро дякуємо завідувачці бібліотеки №10 Світлані Хмельовій та провідній бібліотекарці Майї Боженко за  душевне ставлення до людей поважного віку та допомогу в організації таких творчих зустрічей.

Фотогалерея "Книгозбірня об'єднала співучі серця"

Поділитись з друзями: